Bella Santiago are planuri mari cu banii de la X Factor. Ce va face cu ei artista

Publicat: 25 Dec. 2018, 12:45 Vedete

S-a chinuit ani de zile sa reuseasca si efortul ei a fost rasplatit chiar inainte de Craciunul 2018. Mos Craciun i-a adus premiul cel mare de la X Factor.

Bella Santiago are planuri mari cu banii de la X Factor. Artista a marturisit ca ii va folosi cu cap. In plus, faptul ca a castigat acest concurs i-a adus deja si un super concert in Dubai. Artista e in extaz deoarece munca ei din ultimii ani a inceput sa dea roade.

Bella Santiago a castigat premiul cel mare de 100.000 de euro de la X Factor. Aceasta vrea sa foloseasca banii pentru a isi aduce fiica in tara. Vrea sa o inscrie la o scoala internationala. In plus, vrea sa mai ajute si copii orfani din Romania.

Bella Santiago, planuri mari cu banii X Factor

„Experiența X Factor a fost foarte tare. Am prieteni care mi-au scris numele meu și nu am știut. Când am intrat acolo, la preselecții, mi-au zis că sunt deja pe listă. Plec în Dubai, am concert acolo pe 28. După ce am apărut la X Factor m-au sunat să mă întrebe dacă pot să cânt un Dubai. Când am intrat pe scenă, nu am mai avut emoții deloc. Fata mea mi-a zis că își dorea foarte mult să câștig eu. I-am spus că încerc, pentru că nu sunt româncă româncă. (…)

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Dec. 2018, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă