Bella Santiago are planuri mari cu banii de la X Factor. Ce va face cu ei artista

Publicat: 25 dec. 2018, 12:45 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

S-a chinuit ani de zile sa reuseasca si efortul ei a fost rasplatit chiar inainte de Craciunul 2018. Mos Craciun i-a adus premiul cel mare de la X Factor.

Bella Santiago are planuri mari cu banii de la X Factor. Artista a marturisit ca ii va folosi cu cap. In plus, faptul ca a castigat acest concurs i-a adus deja si un super concert in Dubai. Artista e in extaz deoarece munca ei din ultimii ani a inceput sa dea roade.

Bella Santiago a castigat premiul cel mare de 100.000 de euro de la X Factor. Aceasta vrea sa foloseasca banii pentru a isi aduce fiica in tara. Vrea sa o inscrie la o scoala internationala. In plus, vrea sa mai ajute si copii orfani din Romania.

Bella Santiago, planuri mari cu banii X Factor

„Experiența X Factor a fost foarte tare. Am prieteni care mi-au scris numele meu și nu am știut. Când am intrat acolo, la preselecții, mi-au zis că sunt deja pe listă. Plec în Dubai, am concert acolo pe 28. După ce am apărut la X Factor m-au sunat să mă întrebe dacă pot să cânt un Dubai. Când am intrat pe scenă, nu am mai avut emoții deloc. Fata mea mi-a zis că își dorea foarte mult să câștig eu. I-am spus că încerc, pentru că nu sunt româncă româncă. (…)

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEOCopilăria mea a fost foarte tristă, tatăl meu a murit când aveam un an. Am stat cu bunicul și bunica, mama mea a plecat. Am lucrat acolo. I-am spus fiicei mele când am plecat că trebuie să lucrez pentru ea, să aibă o viață bună, nu ca mine. A fost foarte tristă viața mea. Nu vreau să simtă la fel. Am simțit că a fost foarte greu. Vreau să facă tot ce vrea ea, să îi dau tot ce vrea ea, să am și eu bani pentru ea”, a spus Bella Santiago la Antena Stars.

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEO„Mă gândesc ca banii să îi folosesc pentru fata mea, să facă școala internațională aici. Mă gândesc să ajut și copiii orfani”, a mai spus Bella Santiago.

Cine e Bella Santiago

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEOArtista canta de la 15 ani. A sustinut concerte in tara ei natala, Filipine, dar si in Taiwan si Malaezia. Acolo l-a cunoscut pe romanul care i-a devenit sot in urma cu cateva saptamani. Cei doi s-au intors in Romania in 2016. Bella Santiago a cantat cu trupa Jukebox si a participat la concursuri ca Eurovision sau Romanii au talent.

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEODupa ce tatal Bellei a murit, mama ei nu si-a gasit de lucru. Au mancat doar orez cu sare sau cu soia. Pentru ca fiica ei sa aiba o viata mai buna, Bella Santiago a venit in Romania. Si decizia ei de a se muta aici a fost inteleapta!

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEOFinalista din echipa Deiei, în vârstă de 28 de ani, care i-a lăsat muți pe jurați încă de la prima sa apariție, performând asemenea unei dive aflate la propriul concert, a dezvăluit că îmbină pasiunea sa pentru muzică cu îndatoririle pe care le are față de familia ei din Filipine.

Publicat: 25 dec. 2018, 12:45 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă