Castigator X Factor 2018: Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEO

Publicat: 24 Dec. 2018, 14:31 News 3

Marele castigator al concursului de voce ascunde o mare drama pe care nu a facut-o publica de la incepului competitiei.

Castigator X Factor 2018: Bella Santiago. Majoritatea oamenilor au cunoscut-o prin intermediul emisiunii de la Antena 1. Dar putini stiu adevarata poveste de viata care se ascunde in spatele zambetului pe care il afisa la TV.

Bella Santiago e din Filipine. Aceasta a venit in Romania pentru o viata mai buna. Traieste in suflet cu dor de casa si tristete pentru ca nu isi vede familia des. Familia ei este extrem de saraca in Filipine si Bella Santiago se chinuie pentru ei. Tanara ii sustine cum poate.

Bella Santiago are o fiica. Nu si-a mai vazut copila de doi ani. Copila Bellei are 7 ani in prezent si isi vede mama rar. Castigatoarea X Factor 2018 a venit in Romania pentru a lucra. Toti banii ii trimite acasa pentru ca rudele sa aiba grija de ele si de fiica ei. Tanara a reusit sa castige 100.000 de euro, bani pentru visul ei.

Castigator X Factor 2018: Bella Santiago


Finalista din echipa Deiei, în vârstă de 28 de ani, care i-a lăsat muți pe jurați încă de la prima sa apariție, performând asemenea unei dive aflate la propriul concert, a dezvăluit că îmbină pasiunea sa pentru muzică cu îndatoririle pe care le are față de familia ei din Filipine.

Dupa ce tatal Bellei a murit, mama ei nu si-a gasit de lucru. Au mancat doar orez cu sare sau cu soia. Pentru ca fiica ei sa aiba o viata mai buna, Bella Santiago a venit in Romania. Si decizia ei de a se muta aici a fost inteleapta!

Bella a participat și la „Românii au talent”, în urmă cu doi ani, la „Eurovision”, iar acum a ajuns până în finala „X Factor”, totul pentru a-și scăpa fetița și mama de sărăcie. De asemenea, Bella cântă alături de formația Jukebox, cu care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018.

Bella Santiago, o viata traita in saracie


„Viața mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an și mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Așa era viața mea când eram mică. De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine”, a povestit Bella, citata de click.ro.

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEO„Am o fetiță care are 7 ani și am lucrat foarte mult să le trimit bani în fiecare lună mamei și fetiței mele, că nu aveam pe nimeni care să mă ajute. Nu l-am mai văzut pe copilul meu de doi ani, am doar poza ei cu mine tot timpul.

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEOMuncesc din greu pentru ele. Fac totul pentru ele…să le ofer tot ce nu au. Pentru că eu când eram mică nu am avut nimic. Nu aveam nici măcar timp să mă joc, trebuia să îmi ajut bunica pentru că mama mă lăsase în grija ei.

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEOCopilăria mea a fost foarte tristă. Sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat voce, pentru că nu aveam bani să merg la școală. Vreau ca fetița mea să aibă o viață mai bună. O să cânt și o să lupt pentru fetița și mama mea și pentru visul meu”, a adăugat concurenta.

Castigatorul X Factor 2018 s-a casatorit in decembrie 2018

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEOLa începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei român, Nicolas. Celor doi miri le-au fost alături concurenții cu care finalista Deliei locuiește în casa „X Factor”, prezentatorii Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

Publicat: 24 Dec. 2018, 14:31 News 3
Pe aceeași temă