Unul dintre cei mai vechi reporteri de la Pro TV si-a dat demisia si a plecat! A debutat deja in acest weekend la Digi 24!

Publicat: 28 Jan. 2019, 14:59 Vedete

Andreea Brasovean a plecat sa prezinte jurnalele matinale din weekend de la Digi 24.

Unul dintre cei mai vechi reporteri de la Pro TV si-a dat demisia si a plecat! Pro Tv pierde unul dintre cei mai vechi reporteri ai statiei cu o experienta de mai bine de 15 ani.

Unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV trece la Digi24. Este vorba despre Andreea Brașovean care se alătură Digi 24 după o experiență de mai bine de 15 ani ca reporter la Pro TV. Andreea Brașovean și-a început cariera, în presa locală, la Pro TV Târgu Mureș.

În urmă cu aproximativ șapte ani jurnalista alăturat echipei de știri Pro TV, de la București. Tanara reporterita a sperat ani la rand ca va reusi sa avanseze in Pro Tv sperand la un post de prezentatoare, dar aceasta oportunitate nu s-a iviti.

Brașovean a debutat din acest weekend în calitate de prezentator al știrilor Digi24, de dimineață, de la 06.00, 07.00 și 08.00. În ultima săptămână Andreea Brașovean a fost și reporter al Digi 24.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Jan. 2019, 14:59 Vedete
Pe aceeași temă