Barbatul care a platit 30.000 de dolari ca sa se transforme in Michael Jackson! Cum arata cea mai fidela copie a regelui pop?! VIDEO

Publicat: 28 Jan. 2019, 14:23 Viral

Vrea sa continue seria operatiilor desi pana acum si-a facut 4 interventii doar la nas ca sa semene cu Michael.

Barbatul care a platit 30.000 de dolari ca sa se transforme in Michael Jackson! Tanarul din Argentia si-a propus sa devina cel mai bun imitator al lui Michael Jackson din intreaga lume.

Leo Blanco are 22 de ani si este din Argentina iar pana acum si-a facut 11 operatii estetice ca sa ajunga sa arate ca Michael Jackson. Il adora pe Michael inca din copilarie cand a invatat sa faca celebrele miscari de „moon walk” iar transformarea lui a inceput inca de la varsta de 15 ani.

Show-urile lui sunt live si este urmarit de mii sau chiar zeci de mii de argentinieni la fiecare spectacol pe care il are. Oamenii il opresc pe strada si isi fac poze cu el, iar de multe ori el danseaza imitandul pe Michael spre delirul fanilor artistului.

„L-am admirat foarte mult pe Michael Jackson. L-am simtit si i-am ascultat toata muzica si toate emotiile. I-am copiat miscarile si modul in care el vorbea si a devenit foarte usor pentru mine in timp sa ma confund cu el. Nu pot sa ma opresc, pana acum am 4 operatii estetice facute doar la nas, mi-am ridicat pometii si i-am facut sa fie ceva mai proeminenti, mi-am tatuat sprancenele si urmeaza sa-mi mai fac o interventie pentru barbie si mandibula. Am cheltuit aproximativ 30.000 de dolari pentru visul meu. Nu sunt inca multumit de rezultat, dar voi continua”, a declarat imitatorul regelui pop.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Jan. 2019, 14:23 Viral
Pe aceeași temă