Ruth Scott a murit de cancer la 60 de ani. Ultimele cuvinte ale prezentatoarei sunt dureroase

Publicat: 23 Feb. 2019, 18:00 Vedete

Era reverend si prezenta emisiunea Pauza pentru Gandire, la Radio 2. A aflat in urma cu doi ani ca are cancer si a dus o lupta secreta.

Ruth Scott a murit de cancer la 60 de ani. Vestea ca prezentatoarea radio care bifa aparitii la tv are cancer s-a aflat abia in septembrie 2018. Din nefericire, organismul ei nu a putut lupta cu boala. Ruth Scott s-a stins din viata in urma cu cateva zile.

Medicii i-au pus un diagnostic socant in urma cu 2 ani. Ruth Scott a aflat ca are cancer, mai exact limfom. A preferat sa isi tina boala departe de ochii colegilor si ai apropiatilor. Singurii care stiau ca e bolnava erau cei din familie, informeaza Dailymail.co.uk.

Ruth Scott a murit de cancer la 60 de ani

Cu o saptamana inainte sa moara, Ruth Scott a facut o declaratie dureroasa. Aceasta sustine ca a trait o viata buna, dar si-ar fi dorit sa fie mai lunga. In urma ei a ramas un sot indurerat, Chris, si doi copii: Freya, de 30 de ani, si Tian, de 23 de ani.

„Am avut o viata fantastica. Singura mea dorinta era ca viata mea sa fie mai lunga. Trebuie sa accept faptul ca voi muri. Nu imi este frica”, a marturisit Ruth Scott cu o saptamana inainte sa moara. Postul Radio 2 apartine celebrului BBC de peste hotare.

BBC isi pierde tot mai multe angajate

Ultima ei emisiune a avut loc cu 8 zile inainte sa moara. Le-a spus fanilor sai, de pe patul de spital, ca nu mai are zile multe. Le-a multumit pentru fidelitatea de care au dat dovada in ultimii ani, ascultandu-i emisiunile.

Si Romania este in doliu dupa ce, vineri seara, Constantin s-a stins din viata. Familia este indurerata! 

Publicat: 23 Feb. 2019, 18:00 Vedete
Pe aceeași temă