Ce pasiuni ascunse are Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la PRO TV: ”M-aș plimba prin toată lumea după…”

Publicat: 31 Jul. 2022, 09:20 Vedete

Ciao.ro a aflat care sunt câteva dintre plăcerile vinovate ale frumoasei știriste de la Pro TV, Ramona Păun.

Ramona Păun, prezentatoarea Știrilor din Sport de la ProTV, are câteva pasiuni muzicale așa că atunci când prinde puțin timp face dese escapade peste hotare pentru a fi prezența la concertele trupelor preferate, cum ar fi Coldplay și Imagine Dragons.

Am văzut că ai fost la concertul Coldplay. Îți doreai de mult să îi vezi? Este una dintre trupele tale preferate?

Iubesc muzica și sunt dependentă de concerte! M-aș plimba prin toată lumea după trupele mele preferate, iar Coldplay este una dintre ele. N-am reușit să mă sincronizez până acum cu turneele lor, dar anul ăsta am făcut tot posibilul să nu-i mai ratez și am ales destinația de concediu în funcție de concertele lor.

Cum a fost atmosfera? Pe ce loc ai plasa concertul în clasamentul celor la care ai fost?

La începutul lui iunie am fost în Praga la concertul celor de la Imagine Dragons, care este prima trupă în topul preferințelor mele. Sunt niște artiști fenomenali și am fost fascinată de prestația lor live. N-am crezut că pot avea o experiență mai intensă la un alt concert, dar ce am trăit la Coldplay a fost copleșitor la capitolul energie și emoții. E categoric cel mai spectaculos concert la care am fost vreodată!

Au fost multe vedete la concertul Coldplay! Am văzut niște postări pe Instagram! Ai remarcat în mulțime pe cineva interesant cu care ți-ar fi plăcut să faci o poză?

Am fost atât de acaparată de scenă și de spectacolul de lumini, că n-am mai reușit să remarc și chipurile oamenilor, așa că nu știu dacă au fost și persoane cunoscute în jurul meu. Ne-am conectat cu toții atât de puternic la energia colectivă, încât totul a fost doar despre trăire, despre bucuria de a simți muzica împreună în cel mai intens mod cu putință.

Ramona Păun și-a dorit să devină polițistă

Ce mai urmează pentru tine în această vară?

Deocamdată, nu mi-am mai planificat nimic pentru această vară. Chiar și traseul de vacanță l-am facut cu doar două zile înainte de concediu. Am luat zborurile către Franța și Italia spontan. A fost o excepție, pentru că de obicei îmi stabilesc vacanțele în detaliu, însă acum am simțit nevoia să mă bucur de imprevizibil și mi-a plăcut tare mult.

Care este sau a fost cea mai mare provocare din viața ta?

Momentul în care intuiția mi-a zis brusc să încetez să mă mai pregatesc pentru Academia de Poliție, cu două luni înainte de admitere. N-am știut dacă decizia îmi va influența pozitiv sau nu viitorul. Nu știam dacă sunt făcută pentru Jurnalism. Am renunțat la București și am plecat la Sibiu, un oraș necunoscut, în care am și început cariera mea în ProTV. A fost experiența care mi-a demonstrat că intuiția este cel mai bun sfătuitor al nostru, că nimeni altcineva nu poate să știe ce e mai bine noi. Să ne bazăm pe ce simțim, e cel mai înțelept mod prin care putem lua decizii.

Cum te întreții pe timp de caniculă?

Cu aer condiționat și multă apă, stau mai mult la umbră și mai puțin la soare. Deși sunt un rac născut în mijlocul verii, nu-s fanul temperaturilor ridicate, mă storc de energie.

De ce îți este frică cel mai tare?

Îmi fac mai multe griji pentru cei dragi mie decât pentru mine. Temerile mele țin de siguranța lor, să nu li se întâmple ceva rău.

Ești adepta adrenalinei și a sporturilor extreme?

Nu prea mă expun riscurilor, sunt destul de prudentă, dar nu mă atrage nici siguranța plictisitoare. Îmi place să experimentez, dar în limitele în care pot controla ușor intensitatea adrenalinei.

 

Publicat: 31 Jul. 2022, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă