Milli Vanilli vine la cea de-a doua ediție We Love Music Festival

Publicat: 27 feb. 2023, 09:45 Autor: Dora Bazavan Vedete

Milli Vanilli vine la cea de-a doua ediție We Love Music Festival. Încă un nume important se alătură artiștilor care urcă pe scena We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. Milli Vanilli, artistul cu cea mai controversată poveste vine în România pentru un super recital, la cea de-a II-a ediție a festivalului We Love Music Festival.

Milli Vanilli vine la cea de-a doua ediție We Love Music Festival

O nouă aventură se anunță vara care urmează, pentru toți iubitorii de muzică – We Love Music Festival! Line-up–ul celui de-al doilea sezon al festivalului care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. În perioada 18-20 august 2023 se anunță  a fi din nou de zile mari.

Organizatorii Sprint Music au dezvăluit primele nume de artiști internaționali care urmează să urce pe scenă: East 17 și Mr.President. Iar lor li se va alatura Milli Vanilli care va face show si va canta cele mai cunoscute piese lansate, dintre care amintim „Girl You Know It’s True”, „Baby Don’t Forget My Number” (1988), „Girl, I’m Gonna Miss You”, „Bame It On The Rain” (1989) sau „All Or Nothing” (1990).

Milli Vanilli a fost o formație muzicală activă între anii 1988 și 1998. I-a avut ca membri pe Fab Morvan și Rob Pilatus. Formația Milli Vanilli a avut o existență învăluită în controverse. De fapt, Frank Farian a înființat Milli Vanilli, alături de soliștii Charles Shaw, John Davis, Brad Howell și Linda Rocco. Deși erau foarte talentați, nu aveau o imagine scenică suficient de convingătoare.

Milli, o poveste controversată

De aceea, pentru a asigura succesul comercial al proiectului, Frank Farian i-a angajat pe Fabrice Morvan și Robert Pilatus, doi tineri manechini și animatori pe care i-a descoperit într-un club din Berlin. Adevărații interpreți cântau în culise iar cei doi manechini dansau și făceau playback pe scenă, în fața publicului. Drept urmare, când s-au aflat aceste amănunte, le-a fost retras Premiul Grammy primit în 1990, iar Fab și Rob s-au despărțit.

În acest moment doar Fabrice Morvan mai face parte din grup și va urca pe scena We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea.

20 de artiști vor urca pe scenă și vor face senzație cu super hiturile lor. Se anunță din nou  o ediție de colecție a festivalului We Love Music!

Ambasadorii și prezentatorii festivalului mai sus amintit  sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd. Dintre artiști români, Pepe a fost și el anunțat că va urcă pe scenă de la Râmnicu Vâlcea.

Publicat: 27 feb. 2023, 09:45 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă