EXCLUSIV | Armin Nicoară și Claudia Puican „se despart” în ianuarie! De ce își lasă artistul soția: „Fiecare să facă ce vrea…”

Publicat: 25 nov. 2022, 19:25 Autor: Dora Bazavan Vedete

Armin Nicoară și Claudia Puican „se despart” în ianuarie! Armin Nicoară și Claudia Puican au parte de o căsnicie frumoasă și o dragoste cu năbădăi. Nici bine nu s-au căsătorit tinerii artiști că parcă s-a și instalat monotonia în cuplul lor.

Cum a fost posibil acest lucru? Cei doi simpatici au povestit cum stă treaba la ei acasă și cât de bine se înțelege Claudia Puican cu soacra ei. Dacă Armin Nicoară mai calcă strâmb și cum îi acceptă frumoasa lui soție scăpările, se pare că totuși armonia plutește încă în aer.

Tocmai ce v-ați întors de la Roma. Cum a fost?

Armin Nicoară: Am fost la Roma, am petrecut 3 zile cu românii noștri din diaspora, am avut în fiecare zi cântare, de vineri până duminică, 400-500 de persoane în fiecare zi, a fost sold-out în fiecare zi.

Armin Nicoară și Claudia Puican au parte de o căsnicie frumoasă

Vă iubește Diaspora!

Armin Nicoară: Da, se pare că da! Facem asta de 3-4 ani de zile, de când am început și eu în muzică și avem sold-out de fiecare dată când mergem în străinătate. Pentru noi este o bucurie foarte mare pentru că suntem la început de drum, suntem artiști tineri în comparativ cu artiștii mari, ei sunt generația de aur. Binențeles că acum este lângă noi și tatăl nostru, Petrică Nicoară, și fratele nostru, Armando Nicoară, care se ocupă de noi.

Deci este un business de familie?

Armin Nicoară: Da este un business de familie și dacă nu ar fi fratele meu, pentru noi cred că ar fi un pic mai greu.

Cum sunteți tu și Claudia cu căsnicia?

Armin Nicoară: Vă spun adevărul! Vreau să mă deschid pentru că poate foarte mulți artiști zic cum e mai bine, noi vrem să spunem și cele bune și cele rele. Acasă suntem împreună, în vacanță suntem împreună, la evenimente suntem împreună, la filmări suntem împreună, deci 24 din 24 împreună.

Claudia Puican: După cum vedeți, Armin vorbește mai mult.

Atunci, acasă ce farmec mai are?

Claudia Puican: Tocmai de aceea câteodată mai apar neînțelegeri când mie nu îmi convine ceva.

Armin Nicoară: Și bărbatul trebuie să îndure, și vă spun chiar azi dimineța când am terminat evenimentul, ne-am certat, și am rugat-o, “Te rog, să nu începi cu cearta, pentru că îți va merge toată ziua cu ceartă”. Tot timpul încerc ca vibe-ul să fie bun, pozitiv, să fie mai bucuroasă, pentru că suntem mult timp plecați de acasă și atunci, clar, ne certăm.

Claudia Puican: Armin este o persoană care lucrează foarte mult cu energiile, mai ales cu energiile pozitive, merge pe metoda că dacă te trezești și ești fericit, vei fi toată ziua fericit și nu vei avea nici un necaz sau nici o problemă.

Și bărbatul trebuie să îndure

Să știi că am mai auzit asta și e studiată…

Claudia Puican: Eu sunt un pic altfel, mie dacă nu-mi stă părul și stă altfel, mă panichez. Chiar aseară am avut o problemă cu costumul că nu îmi venea bine și nu știam ce să fac, și după ce am terminat cu costumul l-am agățat de saxofonul lui și l-am rupt.

Armin Nicoară: Pentru că a plecat cu gândire negativă, s-a agățat de saxofonul meu și l-a rupt. După aceea, a venit tatăl meu să-i ardă o ață la costum, a dat cu bricheta și l-a ars de tot.

Are dreptate!

Claudia Puican: Are dreptate pentru că eu îi explicam lui că el a fost educat într-un anumit fel și îmi este greu să mă dau după mentalitatea lui, și i-am spus “Înțelege-mă și pe mine că eu am crescut altfel și îmi este mai greu cu astfel de lucruri”. Dar important este că suntem bine și sănătoși.

Ce îți place cel mai mult la el, la soțul tău?

Claudia Puican: Cum cântă!

Armin Nicoară: Doar atât?

Claudia Puican: Păi, prima dată asta mi-a plăcut la tine, că am zis “e foarte greu ca un artist să stea singur, la concerte”.

Armin Nicoară: Uite cum începe cearta! Cum vine asta? Doar cum cânt? Păi înseamnă că tu ai venit doar pentru banii mei?

Claudia Puican: Asta mi-a plăcut prima oară la tine, dar după aceea ți-am descoprit sufletul și sensibilitatea care este în inima ta, și că ești un om bun care știe să se comporte cu oamenii, care știe să iubeascsa și știu că tu niciodată nu ai face rău nimănui. Tocmai de aceea voi rămâne mereu lângă tine și te voi iubi toată viața mea!

Asta mi-a plăcut prima oară la tine

Ce poate fi mai frumos! Ție ce îți place cel mai mult la ea, la Claudia?

Armin Nicoară: Eu când am cunoscut-o pe Claudia cânta într-un restaurant și când am văzut-o cât e de muncitoare, stătea cu colegii la masă și tot timpul îmi spunea “hai să studiem, hai să cântăm, hai să învățăm melodii”, atunci, din start, mi s-a aprins beculețul, și am zis că fata asta este muncitoare, și vă spun că nu aveam cum să știu cum e acasă, iar de atunci mereu mă ajută, are grijă de mine în totalitate, ea e și mama pentru mine, și amantă, și soție.

Am înțeles că te mai lasă să-ți faci de cap! Ești geloasă?

Claudia Puican: Armin este bun de gură, doar gura e de el. Persoanele cunoscute știu că doar vorbele sunt la el.

Armin Nicoară: Vedeți, este important ce spune ea, că doar vorbele sunt de mine, nu știe ce fac pe ascuns.

De ce își lasă artistul soția: „Fiecare să facă ce vrea…”

Dar cum o împaci când o superi?

Armin Nicoară: Haideți, să vă spun adevărul! Era mai la început de relație când a venit acasă și a găsit ceva lucruri în sacoul meu. A venit la mine și mi le-a aruncat în pat, și m-a întrebat, “Ce sunt astea”? Și m-am decis să-i spun adevărul. A fost de acord să spunem adevărul, “pentru că vreau să văd și eu atunci când mă înșeli”!

Adică sunteți foarte sinceri?

Claudia Puican: Stați, să înțeleagă oamenii normali că tu vorbești cu energiile tale și oamenii normali nu înțeleg! Armin are o altă adrenalină atunci când se gândește că eu l-aș lăsa cu altă fată, el își face filmul în capul lui și numai cu gândul că ar face ceva… se aprinde flacăra. Într-o relație de mulți ani se știe că intervine monotonia făcând aceleași lucruri și îi mai spun că “poți să te duci”, dar nu ar face așa ceva, cel puțin nu cred.

De cât timp sunteți împreună?

Armin Nicoară: Cred că avem 6 – 7 ani.

Și nu vă presează lumea cu copilul acum, după nuntă?

Claudia Puican: Binențeles că eu am insistat să mergem în fața lui Dumnezeu să ne căsătorim, pentru că așa este bine și acum așteptăm și un copil! Când o vrea Dumnezeu!

Armin Nicoară: Noi încercăm, lucrăm la asta! Claudia mă duce în vacanță, plătește vacanța, deci nu îmi vrea doar banii.

Armin Nicoară și Claudia Puican „se despart” în ianuarie!

Când mergeți în vacanță în Seychelles?

Claudia Puican: Pe 10 Decembrie avem un spectacol, am vrut să mergem acolo cu mai mulți dar am rămas mai puțini.

Armin Nicoară: Mergem doar noi și cu socrii Claudiei. Să vedeți ce bine se înțelege cu soacra.

De Revelion ce faceți? Aveți cântări multe?

Armin Nicoară: Chiar dacă este post, noi cântăm în fiecare weekend în afară, până la Crăciun, iar după 26 decembrie mergem în țara Oașului să cântăm. Avem nunți până pe 30 Decembrie, de Revelion la Palatul Regal, iar în Ianuarie ne-am luat toată luna liber.

Claudia Puican: Nu am mai luat niciun eveniment, pentru că tot anul am muncit și trebuie să avem o lună de zile liberă.

Armin Nicoară: Ne-am luat liber luna Ianuarie pentru că anul acesta Claudia a clacat. Sunt foarte multe evenimente, și am luat liber, fiecare să facă ce vrea. Eu îmi doresc să ajung la Survivor, de aceea am lăsat lunile acestea de început de an libere și sper ca anul viitor să se întâmple.

Publicat: 25 nov. 2022, 19:25 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă