Boala care îl macină pe saxofonistul Armin Nicoară. A intrat de trei ori în comă!

Publicat: 27 ian. 2022, 15:44 Autor: Maria Apostol Vedete

Colaborările cu diverși interpreți celebri au scos din anonimat talentul lui Armin Nicoară, care a devenit între timp unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România. Acesta s-a bucurat inclusiv de propriul reality-show și a pozat mereu într-un tip vesel și foarte optimist. Puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut!

Când era adolescent, Armin Nicoară a ajuns în comă din cauza problemelor de sănătate. Artistul a povestit în cadrul unui interviu că atunci când avea numai 15 ani a aflat că are diabet. Și pentru că a refuzat să accepte ideea că este bolnav, a refuzat să-și facă injecțiile necesare. Iar asta era să-l coste viața! În tot acest timp, tatăl său era la o cântare.

A fost o perioadă foarte grea. Pentru că eu am fost între viață și moarte la 15 ani. M-am îmbolnăvit de diabet și nu am vrut să accept boala. De ce Doamne tocmai pe mine?! Și am avut trei cazuri, am fost în comă și una dintre ele a fost foarte periculoasă. Nu mi-am făcut injecție, nu mi-am făcut ce trebuia. Tata era la cântat. Și ce putea să simtă când știa că băiatul lui este în comă?! Am intrat în comă acasă și până la spital n-am știut nimic. Pe patul de spital m-am văzut”, a povestit Armin Nicoară.

Ce tratament folosește Armin Nicoară pentru diabet

Acum, nu doar că și-a acceptat boala, dar o ține și sub control. Artistul nu-și mai injectează insulină, ci folosește o modalitate mai modernă și eficientă.

Îmi fac insulină, dar sub altă formă. Nu mă mai injectez, folosesc o pompă de insulină. Dar foarte performantă. Totul s-a produs pe bază de stres. Eu eram foarte emotiv. Aveam emoții pe partea cu tatăl meu. El era mai dur și n-am avut o legătură foarte strânsă. Îmi era frică, tot timpul am încercat să-i demonstrez că pot”.

Armin se bucură însă de o relație aproape perfectă. El se iubește de ani buni cu interpreta Claudia Puican și recunoaște că împreună au planuri mari de viitor. Au discutat deja despre nuntă și au stabilit că evenimentul va fi unul plin de fast. De asemenea, cei doi își doresc foarte mult și un copil.

Mi-aș dori foarte mult un copil, însă, îmi este teama, foarte teama… sa nu îmi moștenească boala. Eu am diabet, sunt dependent de insulina, și fac câte patru injecții pe zi. Nu mi-aș dori ca băiatul meu, fiindcă vreau cu toată ființa mea sa am un băiat, sa treacă prin calvarul meu. De 21 de ani, ma lupt cu boala și este cumplit. Am sa îmi fac analizele și, în funcție de ce îmi va spune medicul, dacă diabetul este ereditar sau nu, atunci voi lua o decizie”, a declarat saxofonistul.

Publicat: 27 ian. 2022, 15:44 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă