EXCLUSIV | Armin Nicoară, despre starea de sănătate + Cum s-a pregătit pentru rolul de tată: „Eu acum am și un senzor de glicemie și o pompă de insulină”

Publicat: 17 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt mai mult decât pregătiți să devină părinți și lucrează la acest lucru. Au apelat la o clinică privată din Paris pentru o procedură de fertilizare în vitro și și sunt nerăbdători să înceapă tratamentul.

Chiar la sfârșitul anului trecut cei doi artiști s-au mutat în casă nouă, acolo unde au și o cameră pe care au rezervat-o pentru bebelușul pe care și-l doresc. Armin Nicoară a dat detalii pentru Ciao.ro despre toate aceste planuri și visuri cu privire la mărirea familiei!

Armin, cum sunteți tu și Claudia? Anul acesta vă face părinți? Știu că vă doriți asta!

Suntem foarte bine! Anul 2024 a început foarte bine pentru noi, cu speranțe, cu încredere. Chiar dacă  multă lume spune că eu nu o iubesc pe Claudia, că nu o merit, că nu țin la ea și că o neglijez, relația noastră este  foarte bună, noi ne înțelegem foarte bine! Bineînțeles, în fiecare familie există mici certuri, mici discuți dar asta este viața, cu bune și cu rele noi încercăm să trecem peste ele. Chiar la sfârșitul anului trecut am reușit să ne mutăm în casă nouă.

Cum s-a pregătit Armin Nicoară pentru rolul de tată

Totul este foarte bine pentru noi, am făcut pas cu pas, dar acum următorul pas pe care ne dorim foarte mult să îl facem este să avem și un copil. Chiar vorbeam cu Claudia, în casa nouă noi avem o cameră în care tot timpul, când intrăm acolo spunem că o să fie camera copilului și așteptăm să o renovăm să o facem special pentru copil. Cum o să vrea Dumnezeu, toate la rândul lor. Noi ne dorim din tot sufletul, acum toată lumea știe că noi ne dorim să mergem la Paris, să finalizăm  ultimele detalii pentru că noi am ales să facem fertilizare în vitro pentru că diabetul  m-a încurcat cumva pe mine un pic și rezultatele nu au fost  așa cum ne doream dar sperăm într-un final să fie toate bune. Doctorul ne-a spus să nu ne facem griji că nu este nimic de speriat doar că trebuie să mergem la clinică și să facem totul acolo așa cum ne-a spus. Nu cred că este o rușine, asta este viața, multe cupluri au ales și această cale.

Aș vrea să fie totul așa cum trebuie pentru că, din câte am înțeles, rezultatele pe care le va lua de la mine vor fi îmbunătățite astfel încât Claudia să aibă o sarcină ușoară, să nu fie complicată, să nu fie probleme și de aceea am ales să mergem pe această cale. Dacă până în momentul în care mergem la Paris, pentru că trebuia să ne programeze în următoarele săptămâni, se nimerește printr-o minune să rămână Claudia însărcinată pe cale naturală, dacă așa o să vrea Dumnezeu și poate așa e să fie… Sperăm să fie totul bine așa cum va fi!

Cum îți ții acum diabetul sub control? Este totul ok din acest punct de vedere?

Eu cu diabetul sunt în parametri normali, în parametri foarte buni. De peste zece ani de zille de când am diabet cred că am ajuns să mă cunosc destul de bine încât să am glicemia în parametri normali. Eu acum am și un senzor de glicemie și o pompă de insulină care mă ajută foarte mult pentru că totul este automatizat. Nu mai trebuie să fac injecții manuale așa cum trebuia să fac atunci la început când m-am îmbolnăvit,  făceam câte 4 injecții pe zi, foarte greu, mi le făceam singur.

Armin Nicoară, despre starea de sănătate

De multe ori nu reușeam să mi le fac pe toate 4, mâncam foarte mult, mâncam dulciuri, glicemia nu o țineam sub control, aveam și poftă de dulce foarte mare, eu eliminam foarte multe vitamine din corp și atunci corpul îmi cerea să mănânc dulce, mâncare, fructe, care conțin și ele zahăr, și tot timpul eram cu glicemia 300-400 și asta a fost timp de 6-7-8 ani de zile dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să găsesc și să descopăr o pompă în America, doar acolo existau atunci, și pot spune că sunt foarte bine de atunci.

Chiar acum, o hemoglobină glicozilată la un om  normal este între 4 și 6 iar eu sunt cu hemoglobina glicozilată undeva la 5,8, deci pot spune că foarte bine. Glicemiile sunt între 80 și 140-150,  poate nici un om normal nu reușește asta pentru că în ziua de azi, vedeți, stres, nervi, program haotic, chiar am un coleg care într-o zi avea glicemia 200 și omul nu avea diabet dar de la stres, oboseală, și la un om normal îi mai crește glicemia. Mă bucur că eu sunt foarte bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am posibilitatea să îmi achiziționez acești senzori și pompe de glicemie.

Publicat: 17 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×