Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit! Cine sunt nașii cuplului

Publicat: 28 sept. 2022, 13:22 Autor: Camelia Vedete

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit! Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului stării civile.

Claudia Puican și Armin Nicoara și-au unit destinele ieri, iar cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de Stare Civilă. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii le-au transmis numeroase urări.

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit! Claudia Puican a ales să poarte o rochie albă, decupată pe picior, părul a fost prins în coc, iar machiajul i-a scos în evidență trăsăturile. Armin Nicoara a purtat un costum negru cu o cămașă albă.

Georgiana Lobonț și soțul ei sunt nașii cuplului

Îndrăgita cântăreață, Georgiana Lobonț și soțul ei sunt cei care i-au cununat astăzi pe Claudia Puican și Armin Nicoara. Georgiana Lobonț a încins atmosfera, iar invitații s-au distrat pe piesele vedetei.

Boala care îl macină pe saxofonistul Armin Nicoară

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit! Colaborările cu diverși interpreți celebri au scos din anonimat talentul lui Armin Nicoară, care a devenit între timp unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România. Acesta s-a bucurat inclusiv de propriul reality-show și a pozat mereu într-un tip vesel și foarte optimist. Puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut!

Când era adolescent, Armin Nicoară a ajuns în comă din cauza problemelor de sănătate. Artistul a povestit în cadrul unui interviu că atunci când avea numai 15 ani a aflat că are diabet. Și pentru că a refuzat să accepte ideea că este bolnav, a refuzat să-și facă injecțiile necesare. Iar asta era să-l coste viața! În tot acest timp, tatăl său era la o cântare.

A fost o perioadă foarte grea. Pentru că eu am fost între viață și moarte la 15 ani. M-am îmbolnăvit de diabet și nu am vrut să accept boala. De ce Doamne tocmai pe mine?! Și am avut trei cazuri, am fost în comă și una dintre ele a fost foarte periculoasă. Nu mi-am făcut injecție, nu mi-am făcut ce trebuia. Tata era la cântat. Și ce putea să simtă când știa că băiatul lui este în comă?! Am intrat în comă acasă și până la spital n-am știut nimic. Pe patul de spital m-am văzut”, a povestit Armin Nicoară.

Publicat: 28 sept. 2022, 13:22 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă