EXCLUSIV | Los Anonimos: „Totul a început cu 2 chitare, 1 percuție și multă pasiune. Suntem pe scenă de mai bine de un deceniu”

Publicat: 29 iul. 2022, 14:43 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Los Anonimos cântă la We Love Music Festival, eveniment ce are loc în august în Vâlcea.

LOS ANONIMOS este un proiect creativ, energic, de muzică 100% live ce a apărut pe scena muzicală românească în primăvara anului 2009. De-a lungul anilor, trupa și-a dovedit unicitatea muzicală prin stilul diferit cu care abordează fiecare piesă și s-a făcut cunoscută prin concertele excepționale ce au avut loc în diferite cluburi din țară sau la evenimente hi-class.

În toate aparițiile de pe scenă ”Los Anonimos” propagă o atmosferă incendiară, distracția atingând valențe foarte înalte, fiind considerată ”o trupă de show”. „You Be”, “Sunt îndrăgostit”,“Dansăm“, “Dragostea topește”, “Tu ești Totul“ sau “S.O.S” sunt doar câteva dintre piesele ce au ajuns pe buzele iubitorilor de muzică români.

Publicul se va bucura să îi vadă într-un show extraordinar, plin de energie, la We Love Music Festival, cel mai mare festival din zona Vâlcea, care are loc pe Platoul Fețeni, între 18 și 21 august.

Los Anonimos: „Suntem o echipă unită”

Cum a pornit drumul vostru în direcția muzicii? Cum v-ați cunoscut?

LOS ANONIMOS: Totul a început cu 2 chitare, 1 percuție și multă pasiune. Ne-am cunoscut dintr-o simplă întâmplare, ne doream același lucru, să facem muzică și show-uri live care să aducă energie extraordinară publicului. Și cred că am reușit pentru că noi cântăm împreună încă din primăvara anului 2009, suntem pe scenă de mai bine de un deceniu.

Los Anonimos în 3 cuvinte…

LOS ANONIMOS: – Muncă, pasiune și dăruire.

Care e cheia succesului Los Anonimos?

LOS ANONIMOS: Suntem o echipă unită și ne dorim cu toții același lucru – să facem muzică bună, să ajungem la inimile oamenilor cu melodiile noastre.

De ce vine lumea la concertele/evenimentele voastre?

LOS ANONIMOS: Cred că totul se datorează energiei și bucuriei pe care reușim să le transmitem publicului. Oamenii spun că pleacă bine dispuși de la concertele noastre, ceea ce ne bucură enorm, pentru că asta ne dorim, să aducem momente faine în viața oamenilor. Să fie plini de euforie la concertele noastre și să plece de acolo cu zâmbetul pe buze.

Ce pasiuni mai au artiștii de la Los Anonimos?

Ce alte pasiuni aveți?

LOS ANONIMOS: Fiecare dintre noi are și alte pasiuni în afară de muzică, precum nutriție, sporturi, mașini, fotografie, trainsspotting sau gaming.

Cum a evoluat muzica românească în 2022 față de anii 2000?

LOS ANONIMOS: Lumea este într-o continuă evoluție din toate punctele de vedere și lucrurile evoluează rapid în această eră digitală. Asta se întâmplă și în muzică, este firesc, să apară noi trend-uri, să fie explorate noi sunete, genuri și așa mai departe. Muzica a evoluat mult în ultimii 20 de ani și suntem curioși ce ne va aduce viitorul, cum va influența în continuaare tehnologia această industrie.

Cu ce alți artiști ați mai colaborat de-a lungul anilor?

LOS ANONIMOS: De-a lungul timpului am avut colaborări cu o serie de artiști talentați precum Adda, What’s UP sau Laurette.

Ce sfaturi aveți pentru cei care își doresc să cânte, însă, poate, nu au curajul necesar?

LOS ANONIMOS: Niciodată nu este târziu să creadă în visul lor.

„Viața este doar una și trebuie trăită din plin”

Ce găsim acum în playlist-ul vostru?

LOS ANONIMOS: Un mix de latino, pop, dance, hip hop, rap, reggaeton.

Ce planuri mai aveți pentru anul acesta?

LOS ANONIMOS: Avem o agendă încărcată de evenimente și urmează să lansăm noua noastră piesă făcută în colaborare cu Laurette. Abia așteptăm să vedem reacțiile publicului.

Urmează să cântați la We Love Music Festival, la Râmnicu Vâlcea, transmiteți câteva vorbe fanilor!

LOS ANONIMOS: Suntem super încântați că facem parte din line up-ul acestui mare festival și pentru publicul prezent avem următorul mesaj: „Viața este doar una și trebuie trăită din plin”. Să ne bucurăm împreună de muzică!!!!

Ați mai cântat în zona Vâlcea? Este o zonă foarte frumoasă a țării, plănuiți, cu ocazia We Love Music Festival, să vizitați ceva în zonă?

LOS ANONIMOS: Am avut ocazia să cântăm în această zonă la un eveniment organizat de Federația Zumba România. Intenționăm să vizităm în limita timpului disponibil obiectivele turistice ale zonei.

Los Anonimos, pe scenă cu artiști renumiți, la We Love Music Festival

We Love Music Festival reunește, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artiști români și internaționali, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii. Pe scenă vor urca nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. și mulți alți artiști care vor face un show de neuitat pe scena festivalului. Festivalul se desfășoară în aer liber, pe Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

Pe lângă un line-up cu artiști de top români și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. We Love Music Festival va fi o experiență perfectă atât pentru cei puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

Publicat: 29 iul. 2022, 14:43 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă