EXCLUSIV | Andreea Marin, în lacrimi când și-a văzut fiica pe scenă! Violeta este de o frumusețe răpitoare! “Inima mea a bătut cu putere…”

Publicat: 14 mai 2023, 11:45 Autor: Dora Bazavan Vedete

Timp de două luni de zile, Andreea Marin a lucrat neîncetat la unul dintre proiectele ei de suflet, Gala aniversară Atipic Beauty – 10 ani, care a avut loc în seara de 9 Mai la Palatul Parlamentului! Un vis împlinit pentru Zâna “Surprizelor”, care a fost și în postura de producător al show-ului, dar emoțiile au fost la dublu. De ce? Fiica ei și a lui Ștefan Bănică, Violeta, a pășit pe scenă.

Atunci când Violeta a defilat într-o rochie lungă, roșie, cu crăpătură pe picior, marca Eli Lăslean, toată sala a amuțit iar celebra ei mamă a privit-o și admirat-o îndelung, cu lacrimi în ochi! Violeta nu a fost însă singură, ci însoțită de fratele ei mai mare, Radu Ștefan, cu care are o super legătură și se iubesc foarte mult, înțelegându-se din priviri. Doi copii frumoși care își fac extrem de mândri părinții!

Andreea Marin, în lacrimi când și-a văzut fiica pe scenă!

“Am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet, ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși! Gala a strălucit datorită celor 400 de furnicuțe, oamenii noștri implicați în organizarea acestui spectacol impresionant și de o înaltă calitate tehnică, dar și datorită celor peste 1000 de oameni ce ne-au onorat cu prezența. Magda Coman, inițiatoarea Mișcării, Alin Gălățescu, art direcția defilării de modă, modelele în scaune rulante, vedetele ce au defilat pe scenă, artiștii, designerii, voluntarii și partenerii noștri, cu toții au pus umărul pro bono la această minunată realizare. Avem un vis și un motto: frumusețea e în noi și în faptele noastre, nu în aparențe. Privește omul prin prisma a ceea ce lasă în urma sa, nu te uita doar la scaunul pe care stă”, ne-a mărturisit, vizibil emoționată, Andreea Marin.

“Violeta și Radu Ștefan, fratele ei, au fost superbi împreună și o premieră pentru această gală să urce un cuplu pe scenă, alături de un alt cuplu, mama în scaun rulant, cu fiul ei”, a mai precizat Andreea Marin pentru Ciao.ro.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică JR, pe urmele părinților ei

Deși a fost o perioadă când a ținut-o departe de luminile reflectoarelor, Andreea Marin a decis că este momentul acum să o urce pe scenă pe Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, cu ocazia Galei Atipic Beauty. Și a fost o mișcare bună, la fel cum a fost și o bună strategie de marketing. Violeta nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă și vorbește engleză la perfecție!

Ea are și înclinații muzicale, își dorește să devină avocat și are un simț estetic extrem de dezvoltat pentru că uneori îi mai dă sfaturi stilistice mamei sale. Fiica Andreei Marin face voluntariat și a vorbit cu drag despre asta.

Violeta este de o frumusețe răpitoare!

“Mă bucur să fiu aici și mă bucur că pot să fiu o parte din acest proiect extraordinar. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat  într-un centru de reabilitare pentru adolescenți, e o pasiune de-a mea și mă bucr să văd atâția oameni care se adună împreună pentru o cauză atât de nobilă. Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână”, a povestit Violeta Marin Bănică într-un interviu pentru Antena Stars.

“La început mi s-a părut un chin și după am realizat că nu îmi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. Și în momentul în care le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața, am început să merg duminica la biserică. Este extraordinar ce poate să facă credința în viața unui om! Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea!”, a  mai spus Violeta la Antena Stars, care a mărturisit că frica ei cea mare este aceea de a nu eșua dar și că i-ar plăcea să fie în lumina reflectoarelor, pasiunile ei fiind deocamdată Dreptul și actoria.

 Are o super relație cu mama ei, Andreea Marin

Fiica Andreei Marin a mai povestit în interviul pentru Antena Stars că are o relație extrem de apropiată cu mama ei, Andreea Marin.

“Am mai multe pasiuni și încerc să descopăr ce îmi place mai mult. La fel și cu univesitatea, e un proces complicat, ne gândim în America, în Europa, mai aproape de casă, mai departe. În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare! Dar e momentul! Trebuie să îmi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez! Mama este  o persoană foarte rațională, foarte logică! Îmi permite să fac lucruri, cu o anumită logică, și mi se pare normal și apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucurile care ar putea să mă deranjeze! E o mamă foarte bună!”, a mai adăugat Violeta, fiica Andreei Marin.

Sursa foto: Facebook Andreea Marin

Publicat: 14 mai 2023, 11:45 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×