A fost diagnosticat cu cancer la creier si medicii i-au dat maxim 6 ani de trait! Cum a reusit sa traiasca peste 20 de ani si sa castige lupta cu cancerul de 4 ori!

Publicat: 01 Mar. 2019, 17:44 Life

Barbatul asta este un exemplu incredibil de vointa. A invins cancerul si a reusit sa traiasca de 4 ori mai mult decat au estimat medicii pentru el.

A fost diagnosticat cu cancer la creier si medicii i-au dat maxim 6 ani de trait! Povestea lui Michael Moyles este una plina de speranta si curaj dar la fel de bine poate fi considerata o minune.

Tipul asta la doar 27 de ani a fost diagnosticat cu cancer la creier si medicii i-au propus o serie de interventii chirurgicale dar toate sub rezerva faptului ca nu se asteapta ca el sa traiasca oricum mai mult de 6 sau maxim 8 ani. Cand a primit prima data vestea ca medicii i-au gasit ceva suspect in craniu, Michael era capitan de aviatie in armata SUA si avea o viata normala.

In timpul liber ii placea sa joace baseball si din greseala s-a lovit cap in cap cu un coleg, a lesinat, si-a pierdut constienta timp de 30 de secunde iar cand s-a trezit a avut paralizat bratul drept. Imediat dupa aceste accident i-a rugat pe medici sa-i faca un control de rutina ca sa fie sigur ca este totul ok cu el.

Dupa o tomografie rapida medicii i-au dat vestea crunta. Era ceva in craniul lui care nu trebuia sa fie acolo. A urmat un an in care a facut zeci de analize si a fost vazut de o multime de doctori care au incercat sa-i puna diagnosticul corect.

Intr-un final a fost clar ca este vorba despre o tumora canceroasa. Viata lui era pe punctul de a se schimba definitiv. Ca sa fie sigur ca nu uita ce este cu adevarat important in viata si-a cerut iubita in casatorie si s-au casatorit la 6 luni dupa ce el a fost diagnosticat cu cancer.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Mar. 2019, 17:44 Life
Pe aceeași temă