Numele bebelusului lui Meghan Markle a starnit controverse! Deja exista variante favorite la casele de pariuri din Anglia!

Publicat: 01 Mar. 2019, 13:24 Vedete

Casele de pariuri din Anglia au scos deja listele cu posibile nume, pe care bebelusul lui Meghan Markle si a Printului Harry l-ar putea purta!

Mai exact, numele bebelusului lui Meghan Markle a reusit deja sa starneasca controverse. Desi mai sunt cateva luni pana cand micutul regal va veni pe lume, numele pe care acesta il va purta este unul total invaluit in mister. Momentan nu se stie nici ce sex va avea copilul pe care Ducesa de Sussex il va aduce pe lume.

Pentru ca tot ceea ce este legat de Meghan si Harry reprezinta un mare interes pentru fanii celor doi membri ai familiei regale din Marea Britanie, s-ar parea ca si numele micutului sau micutei este la fel de important. Oamenii se intreaba cum se va numi bebelusul, incepand sa depuna deja pariuri in bani, in locurile special desemnate.

Speculatiile cu privire la numele bebelusului lui Meghan Markle au inceput sa apara de cateva zile. Cei doi Duci de Sussex vor deveni parinti pentru prima data la finalul lunii aprilie, din 2019, iar pana atunci acest subiect ramane invaluit in mister.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Mar. 2019, 13:24 Vedete
Pe aceeași temă