Andreea Balan, stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana de la a doua nastere

Publicat: 05 mart. 2019, 10:19 Autor: D. C. Vedete

Vesti proaste pentru cei apropiati, dar si pentru fani. Cantareata a fost la un pas sa isi piarda viata in timp ce nastea.

Andreea Balan, stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana de la a doua nastere! Vestea a fost confirmata de sotul vedetei, George Burcea. Actorul a publicat un mesaj pe contul oficial de Facebook al Andreei Balan. A confirmat informatia publicata in exclusivitate de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Ieri, Andreea Balan a pornit spre clinica privata Sanador. Acolo era programata pentru a naste prin operatie de cezariana. Din nefericire, in timpul interventiei, inima Andreei Balan s-a oprit. Medicii au inceput manevrele de resuscitare si au reusit sa o salveze.

Cum se simte Andreea Balan la o zi de la stopul cardio-respirator

,,Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea.
Starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica.

Pacienta Andreea Balan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare. Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala.Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri.

Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei”, se arata in comunicatul oficial al clinicii Sanador.

Andreea Balan, stop cardio-respirator in timpul nasterii

  • „Cand am ramas insarcinata cu bebelina am stiut ca voi alege tot maternitatea Sanador pentru a o aduce pe lume, ?
    deoarece am fost foarte multumita de ingrijirile medicale primite la prima nastere. Acum sunt pregatita sa vina pe lume Clara Maria si din nou am fost primita cu multa caldura si profesionalism. Abia astep sa o pup!!!
  • Dragii mei, azi e ziua cea mare și peste câteva ore Bebe Clara va veni pe lume. Suntem foarte emoționați și abia așteptăm să o vedem. Să îmi țineți pumnii!”, a scris Andreea Bălan cu cateva ore inainte sa fie la un pas de moarte.

George Burcea, la un pas sa isi piarda sotia

„In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei”, a scris George, pe pagina oficiala de Facebook a vedetei.

Reactia Sanador dupa incidentul cu Andreea Balan

Contactati de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, conducerea s-a fasticit. Reprezentantii clinicii nu au vrut sa ofere prea multe informatii, dar au confirmat incidentul. ”Nu vă putem oferi niciun fel de informații pentru niciun fel de pacient de la Sanador”, a sunat sec răspunsul. Nu te joci cu regulamentul!

Publicat: 05 mart. 2019, 10:19 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă