Starul australian, Kate Cook, a murit! Vedeta era cautata de politie

Publicat: 04 Mar. 2019, 20:08 News 3

Kate Cook, care a participat la Australian Idol in 2009, a fost gasita moarta.

Fosta concurenta al show-ului American Idol a fost gasita fara suflare in timp ce era cautata de politie. Potrivit nine.com.au, cantareata de muzica country a fost gasita intr-o padure din apropierea casei sale din Lowood dupa ce politia a fost informata de disparitia ei.

Cei care au dat-o disparuta au fost prietenii sai apropiati, fiind extrem de ingrijorati fiindca aceasta n-a mai dat niciun semn de viata de ieri, 3 martie.

Starul australian, Kate Cook, a murit

Starul australian, Kate Cook, a murit

„Aceasta este Kate Cook pe care mi-o amintesc si iubesc. Doar ce am discutat despre organizarea unei reuniuni de 10 ani a show-ului Australian Idol. Erai o persoana frumoasa atat in interior, cat si in exterior. Sunt fara cuvinte si sper ca acum esti acolo sus cu mama ta” a fost mesajul postat pe Twitter de unul dintre prietenii sai, potrivit who.com.au.

In acest moment, autoritatile nu considera moartea ei ca fiind suspecta. Talentata vedeta a castigat inimile intregii natiuni cand a dedicat piesa ‘Make you stay’ mamei sale care s-a stins din viata dupa ce a comis suicid cand Kate era o adolescenta.

„Am parcurs un drum lung pentru a ma regasi dupa ce am fost pierduta timp de mult timp. Asa ca am reusit sa fac asta prin intermediul muzicii” a spus Kate la preselectiile pentru Australian Idol.

Publicat: 04 Mar. 2019, 20:08 News 3
Pe aceeași temă