Andreea Balan mai are 3 zile si naste! Sfatul genial pe care i l-a dat Andra despre cel de-al doi-lea copil! VIDEO

Publicat: 28 feb. 2019, 12:03 Autor: D. C. Vedete

Andreea Balan arata foarte bine desi mai are doar cateva zile pana cand este programata la operatia de cezariana. Va aduce pe lume o fetita.

Andreea Balan mai are 3 zile si naste! Sfatul genial pe care i l-a dat Andra! Pana acum s-a ingrasat 11 kilograme si deja stie ca in cateva luni dupa ce va naste o sa slabeasca aproape 8-9 din cele 11 pe care le-a luat.

Andreea deja si-a facut planurile pentru cum va decurge viata ei alaturi de cele doua fete si este pregatita sa le ofere o educatie cat mai buna, desi a spus inca de la inceput ca nu le va duce sub nicio forma la scoli particulare din cauza costurilor foarte mari.

George, sotul ei provine dintr-o familie cu 4 copii si si-ar mai dori inca unul dar mai degraba in gluma i-a transmis Andreei, „daca vom fi milionari”.

„Am mai trecut o data prin asta. Mi-a placut cezariana, sincera sa fiu, asa ca inevitabil am ales acelasi lucru si acum. In 5 minute a iesit copilul. La nasterea naturala sunt dureri inainte, la nasterea prin cezariana sunt dureri dupa. Am ales si numele, Clara am ales eu si Maria a ales George, pentru ca asa o cheama pe bunica lui. Gata, ne oprim la doi, doi am vrut, doi o sa ramana, dar George zice ca daca o sa fim milionari o sa mai facem 5. Nu o sa-mi dau fetele la scoli particulare, nu o sa stau sa muncesc de innebunesc sa platesc taxe de mii de euro la scoli particulare. Sunt niste taxe foarte mari si nu o sa fac lucrul asta„, a povestit Andreea Balan despre viata de mamica.

Andreea Balan le-a dat si cateva sfaturi practice tinerelor mamici care sunt tentate de multe ori sa cheltuiasca mai mult decat ar fi necesar: „M-am ingrasat 11 kilograme, asa ca nu mi-am modificat garderoba. De ce sa cheltui niste bani pe haine pe care le porti doar in sarcina. Eu mi-am luat niste bluze mai largute in care sa incapa burtica dar care pot fi purtate si dupa. Le-am gandit, nu dau banii degeaba. Asa strangi banii si iti faci casa si daca iti iei de brand, iti iei de la reduceri. Si la vacante la fel fac, imi caut vacante sa fie ieftine, dar e mai greu acum cu 4 bilete de avion.”

Andreea Balan mai are 3 zile si naste

Sfantul pe care Andra i l-a dat Andreei Balan referitoar la al 2-lea copil si la aducerea lui acasa este unul pe care Andreea il va aplica: „Cand o sa aducem acasa a doua fetita o sa luam si o jucarie pe care sa i-o dam celei mari si sa-i spunem, uite, bebe Clara nu a venit singura, ti-a adus si io jucarie, pentru ca ea o sa tina minte cand o sa mai creasca, surioara mea mi-a adus o jucarie.

Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Andreea Balan! E razboi total! „Sfânta Filofteia asta nu poate să nască de mine! E constipata!”

O sa incercam sa nu pomenim niciodata cuvantul gelozie. Si mai e un lucru. Eu ca mama sa nu intru cu bebele in brate pe usa, sa intre altcineva mama sau bona, eu sa intru cu bratele deschise catre Ela ca sa nu i se intipareasca din start ca a venit un membru nou si mama il tine in brate si nu mai am parte de afectiunea mamei.”

Publicat: 28 feb. 2019, 12:03 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă