Asia Express. Andreea Balan critica toti concurentii: „Nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar”

Publicat: 13 Feb. 2019, 10:32 News 3

Marti seara, 12 februarie, a avut loc prima editie a emisiunii Asia Express sezonul 2, emisiune filmata de data aceasta in India.

In prima editie, concurentii au fost socati de comportamentul Biancai Dragusanu care a injurat de mama focului toata emisiunea. La ora actuala este cea mai discutata vedeta din emisiune. Restul concurentilor nu o plac si se considera jigniti de multe lucruri pe care le zice la Asia Express. La emisiune s-a uitat si Andreea Balan care critica toti concurentii.

Vedeta Antena 1 a dat in Bianca Dragusanu si Ana Morodan. Aceasta sustine ca nu se poate sa vorbesti atat de urat cand stii ca te va vedea Romania toata. In plus, considera ca Ana Morodan ar trebui sa se poarte mai frumos cu coechipierul sau, avand in vedere ca ea l-a dus in India.

Asia Express. Andreea Balan critica toti concurentii

“ Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar:
– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante ??. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute ??‍♀️ De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei oficială de Facebook.

Fanii Andreei Balan ii dau dreptate

Cu toate ca Andreea Balan nu s-a exprimat in nume in mesajul de mai sus, internautii si-au dat seama repede despre cine e vorba. Mai exact, Bianca Dragusanu si Ana Morodan.

“Ai mare dreptate, Andreea!!! Bianca si cu Morodan nu au ce cauta acolo… Una injura si jigneste pe cine îi iese în cale și cealaltă îl face pe partenerul său de tot râsul. Se cred mari dive și mai presus decât toți ceilalți”, “Asta se întâmplă când o persoană mediocră ajunge «divă», ea care înainte era ruptă de foame acum ajunge să fie mare doamnă care, de fapt, se crede, pentru că nici în visele ei nu va ajunge. (…).În seară asta a demonstrat că nu cunoaște nicio noțiune de respect, ea fiind mai presus de oricine, iar ceilalți, preșul ei. Rusineeeee! ”, “Am mai scris asta! Da, e taranca proasta! Poate avea bani! Mai faina a fost Margherita de 1000 de ori!”, “Întrebare: Bianca Drăgușanu pe ce post se încadrează fiind «persoană publică»?”, “Eu, una, o penalizam și o descalificam pentru jigniri și înjurături!” sunt cinci dintre sutele de mesaje pe care le-a strâns postarea Andreei Bălan.

Publicat: 13 Feb. 2019, 10:32 News 3
Pe aceeași temă