VIDEO! Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Andreea Balan! E razboi total! „Sfânta Filofteia asta nu poate să nască de mine! E constipata!”

Publicat: 21 Feb. 2019, 11:16 Vedete

E scandalul momentului in showbizz. Bianca Dragusanu s-a enervat si a atacat-o si ea pe Andreea Balan.

Bianca Dragusanu atac la Andreea Balan! „Asta nu poate să nască de mine!” Bianca Dragusanu si Andreea Balan sunt la cutite dupa ce din senin Andreea Balan a criticat-o dur pe Bianca pentru injuraturile dintr-o editie a emisiunii Asia Express.

După ce săptămâna trecută Andreea Bălan și-a exprimat părerea despre concurenții de la Asia Express, primele reacții au ieșit la iveală. Bianca Drăgușanu, atacată subtil de solistă, nu a menajat-o deloc, ba chiar i-a aruncat vorbe grele într-o conversație cu prietenul său, Răzvan Botezatu, fost prezentator tv la Antena Stars.

„Înțelegi, am o problemă, nu vorbesc engleză… (…) Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza faptului că eu nu vorbesc engleză bine și e scârbită (gesticulează ironic, n. red.) că ea, dacă se lovește la un degețel, ea începe să zică ”Fu#$%^ degețelul mă#$, au, m-am lovit!”, și-a început Bianca Drăgușanu atacul.

”Eu am înjurat ca o nesimțită ce sunt, dar această emisiune a fost patru zile doar despre mine. Eu am înjurat în această emisiune TV, iar foarte multă lume nu a mai putut să își hrănească copiii, unele nu pot să nască, de fapt…

Au o problemă: sunt ori constipate, ori au o problemă cu nașterea, gen Andreea Bălan nu poate să nască din cauza faptului că eu am înjurat în emisiune! Ce ne facem? Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…” a continuat ea la fel de agresiv sa vorbeasca despre Andreea Balan.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Feb. 2019, 11:16 Vedete
Pe aceeași temă