‘Michael Jackson m-a abuzat cand aveam 7 ani’. Aceasta este declaratia care confirma toate ipotezele cu privire la comportamentul starului

Publicat: 21 Feb. 2019, 10:33 News 3

Cea de-a 10-a aniversare a mortii lui Michale Jackson se apropie, insa mostenirea lui este la fel de vie.

Starul care a fost numit Regele Pop are o armata de fani infocati iar hiturile sale inca genereaza 300 de milioane de lire sterline pe an. Insa acuzatiile de abuz asupra copiilor, care nu au fost niciodata dovedite, raman pata neagra din viata lui.

Acum, un documnetar exploziv, ‘Leaving Neverland’, ar putea schimba total acest lucru si sa-i ucida reputatia pentru totdeauna. In trailer se dezvaluie franturi din interviurile cu asa posibilele victime. Wade Robson si James Safechuck, care au sat cu Michael cand erau mici, inclusiv in acelasi pat.

„A fost unul dintre cei mai buni oameni, dar care m-a si abuzat sexual. Aveam sapte ani. In fiecare seara stateam cu el, dupa care ma abuza. Vreau sa pot sa spun adevarul in final, pentru ca in toti acesti ani am spus doar minciuni” a spus Wade Robson, potrivit Mirror.

‘Michael Jackson m-a abuzat cand aveam 7 ani’

Michael Jackson m-a abuzat cand aveam 7 ani

Documentarul va avea o durata de patru ore si va fi transmis de Channel 4, iar oamenii vor putea vedea detalii grafice cu privire la actul sexuale dintre Michael Jackson si victimele sale.

In documentar vom mai vedea cum Michael Jackson obliga victimele sa faca si alta lucruri in timp ce acesta se satisface in fata lor. Se presupune ca le dadea alcool apoi punea victimele sa urmareasca filme porno, odata ce mai cresteau.

„Totul a fost o mare seductie. Sentimentul de rusine inca se simte” a spus si James Safechuck. Directorul Dan Reed a petrecut patru ani lucrand la documentarul ‘Leaving Neverland’ si dupa ce i-a intervievat pe Wade si James, dar si familiile lor, a stiut fara indoiala ca Jackson a abuzat sexual copiii.

Publicat: 21 Feb. 2019, 10:33 News 3
Pe aceeași temă