Barbat gol-pusca, pe pervazul unui geam. E ireal cum a ajuns acolo :)

Publicat: 20 Feb. 2019, 20:13 Life

Vecinii cladirii pe care barbatul se afla au sunat de urgenta la politie si le-au povestit agentilor ca un barbat gol sta pe pervazul unei cladiri.

Barbat gol-pusca, pe pervazul unui geam. Intamplarea a avut loc in orasul Northenden, Manchester. Barbatul gol-pusca a fost salvat de catre pompieri care au venit cu scara pentru a il da jos. Incidentul a avut loc luni. Barbatul ar fi solicitat un masaj, dar se pare ca lucrurile dintre el si angajata s-au incins.

Comform The Sun, barbatul si angajata au avut o discutie aprinsa. Asa a ajuns el sa stea, gol-pusca, pe pervazul geamului, deasupra unui magazin cu numele ‘Pus si simplu delicios’ 🙂 Ironia karmei?! Poate da, poate nu, dar se pare ca angajata a inchis geamul camerei in care efectua masajul.

Barbat gol-pusca, pe pervazul unui geam

Aceasta se temea de barabtul gol care i-ar fi facut o propunere indecenta. Politia a aparut la salonul de masaj si au incercat sa intre. Usa era inchisa si au folosit un berbec pentru a o sparge. Din fericire, pompierii au salvat barbatul in jurul orei 3.00 AM, cu scara din dotare.

Hainele barbatului au fost returnate apoi de catre un politist, intr-o punga de plastic. Acum barbatul gol-pusca de pe pervaz este anchetat. Acesta va plati o amenda. Salonul la care s-a dus se numeste Ladybirds si femeile care lucreaza acolo ofera ‘masaje seductive si senzuale’ pentru pretul de 50 de lire/30 de minute sau 90 de lire/60 de minute.

Una din angajate a negat incidentul. Sustine ca ea era libera in ziua cu pricina si nu stie nimic.

Publicat: 20 Feb. 2019, 20:13 Life
Pe aceeași temă