Liderul WTA Naomi Osaka a cedat nervos! Jucatoarea a inceput sa planga: „Nu stiu ce se intampla!”

Publicat: 20 Feb. 2019, 20:33 Life

Naomi Osaka a castigat primul Grand Slam din viata ei, Australian Open. Dar bucuria victoriei nu a durat prea mult cum sportiva a cedat nervos.

Liderul WTA Naomi Osaka a cedat nervos! Jucatoarea a inceput sa planga. Sportiva nipona a avut o perioada de cosmar pe care nici ea nu si-o explica. Apoi jucatoarea de tenis si-a concediat antrenorul, pe Sascha Bajin. Ieri, jucatoarea a fost eliminata in turul doi al turneului de la Dubai.

A fost primul meci jucat de Naomi Osaka, de 21 de ani, după ce a cucerit titlul la Melbourne. Acolo a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA şi a devenit noul lider mondial. Osaka a apărut dărâmată la conferința de presă de după eșecul cu Kristina Mladenovic (3-6, 3-6).

Liderul WTA Naomi Osaka a cedat nervos


„Nici nu știu de ce plâng. Nu știu ce se întâmplă. Nu cred că înțeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar pe aproape de acest loc. Oamenii nu-mi dădeau atenție, iar acum sunt toți ochii pe mine. E o situație cu care nu sunt confortabilă”, a afirmat Osaka.

Naomi Osaka, daramata de plecarea lui Sascha Bajin


„Nu am putut trece peste reacții. Acest rezultat vine ca urmare a acelor reacții. Sunt destul de sigură ca, peste ceva timp, veți înceta să vorbiți despre asta. Deocamdată, însă, este cea mai mare știre din tenis, cred. Este un pic cam greu, pentru că simt că oamenii se uită la mine și nu într-un mod bun”, a afirmat Osaka, conform digisport.ro.

Publicat: 20 Feb. 2019, 20:33 Life
Pe aceeași temă