VIDEO! Andreea Marin dupa ce a urcat pe scena sa faca „roast” juriului de la iUmor! Deliei i-a picat fata cand a vazut-o pe scena iar Cheloo era in extaz!

Publicat: 21 Feb. 2019, 10:47 News 3

Andreea Marin a facut pentru prima data stand-up in viata ei iar Deliei i-a picat fata cand a vazut-o!

Andreea Marin dupa ce a urcat pe scena sa faca „roast” juriului de la iUmor! Noul sezon iUmor sta sa inceapa iar primele editii vor fi unele pline de surprize pentru telespectatori dar si pentru jurati.

Unul dintre „concurentii” ceva mai speciali de anul acesta este Andreea Marin, care a urcat pe scena si a facut glume pe seama juratilor. Roast-ul juriului a facut-o pe Andreea sa apara pentru prima data intr-o ipostaza de entertainer pe scena.

Desi este o obisnuita a scenei si a televiziunii Andreea a avut emotii atunci cand a trebuit sa-i faca pe oameni sa rada, mai ales pentru faptul ca nu a mai facut asta niciodata. Nu doar ea a fost invitata speciala ci si Carmen Tanase, mama lui Mihai Bendeac si a Deliei si chef Florin Dumitrescu.

„Nu m-am vazut nici eu in ipostaza asta, dar mai ales altii. Eu cred ca nu poate fi decat haioasa. Avem nevoie uneori sa mai iesim asa din pielea noastra si sa intram in alta piele. In pielea omului care nu mai sta sa gandeasca tot ce spune, care nu mai este serios zi de zi, cam asta e ipostaza care mi se potriveste mie, dar in egala imi place si sa rad cu pofta, sa ma simt bine, alaturi de oameni dispusi sa mai ia si viata peste picior.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Feb. 2019, 10:47 News 3
Pe aceeași temă