Ce trebuie sa faca Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator. Asa se va asigura ca sanatatea ei nu e compromisa

Publicat: 06 Mar. 2019, 11:30 Vedete

Luni, Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Vedeta este internata la Terapie Intensiva, la Sanador.

Andreea Bălan a născut, prin cezariană, luni, 4 martie, cea de-a doua fetiță, pe nume Clara Maria. Din nefericire, inima vedetei a cedat timp de 1 minut. Medicul care s-a ocupat de nasterea ei prin cezariana a fost cel care a salvat-o. Timp de 1 minut, inima ei s-a oprit si medicii au facut tot posibilul sa o salveze.

In prezent, Andreea Balan se afla la Terapie Intensiva la Sanador, clinica privata unde a nascut. Medicii sustin ca este in afara oricarui pericol si de azi, 6 martie 2019, pacienta va fi mutata intr-o rezerva. Insa un medicii trag un semnal de alarma asupra nasterilor prin cezariana.

Ce trebuie sa faca Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator

„Va fi nevoie de o reevaluare a stării de sănătate. Orice pacient de acest tip presupune o reevaluare pentru că este un semnal de alarmă, chiar dacă e o stare de sănătate aparentă.

Bănuiesc că medicii au intervenit și au resuscitat la timp, mai ales că a fost în timpul unei intervenții chirurgicale și medicii erau acolo. Este o modă a cezarienelor în România și iată că și acest tip de intervenție presupune riscuri”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena Stars. De ce a facut Andreea Balan stop cardio-respirator. Ce s-a intamplat, de fapt, in sala de nasteri

“Artista Andreea Bălan a trecut printr-o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medical. 

Incidentul care s-a petrecut în timpul operației cezariene este unul foarte rar, care nu poate fi prevăzut prin investigațiile anterioare, undeva 1 la câteva zeci de mii de cazuri‘, a spus medicul spitalului Sanador.

Andreea Balan, interzis la dans si cantat?

Conform specialistilor, persoanele care sufera probleme cu inima au interzis la efort. Este posibil ca Andreea Balan, a carei inima s-a oprit timp de 1 minut, luni, sa aiba interzis la dansat. Cantareata noastra trebuie sa fie extrem de atenta sa nu mai faca eforturi lungi.

Stopul cardiac reprezintă oprirea bruscă a activității mecanice a inimii ce duce la oprirea circulației sângelui, sânge care nu mai iriga organele vitale privandu-le de oxigen, și astfel, stopul cardiac netratat poate duce la deces.

Este posibil ca Andreea Balan sa fie nevoita sa isi regandeasca toate show-urile in care este extrem de activa. Un diagnostic final va fi stabilit dupa ce artista isi revine complet. Cert este ca medicii o sfatuiesc de pe acum sa o ia mai moale cu sportul, dansul si eforturi considerabile.

Andreea Balan, ingrijorata inainte de a naste

Cu cateva ore inainte sa nasca, vedeta a acordat un interviu. In el era vizibil emotionata si usor ingrijorata de operatia la care urma sa fie supusa.

„Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a spus Andreea înainte de naștere, pentru Antene.

Publicat: 06 Mar. 2019, 11:30 Vedete
Pe aceeași temă