Andra canta hit-ul 5GANG – SOS si stie fiecare vers! Da, treaba asta chiar s-a intamplat si a iesit demential! Selly si baietii sigur o sa fie impresionati!

Publicat: 06 mart. 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete

E una dintre cele mai bune voci din Romania si a cantat piesa uneia dintre cele mai noi formatii de la noi din tara care are un succes nebun la copii.

Andra canta hit-ul 5GANG – SOS si stie fiecare vers! I-a iesit demential! Andra a fost invitata la matinalul de la Kiss FM si a fost provocata de Andrei Ciobanu si Ionut Rusu sa cante o melodie care face furori doar pe Youtube, nu si la radio.

Andra a fost supusa unui provocari in direct la radio Kiss FM si a fost pusa sa cante hit-ul pe care toti adolescentii si copiii il stiu – 5GANG – SOS. Surpriza pentru ascultatori a fost ca Andra stia foarte bine versurile pentru ca fiul ei David asculta piesa non-stop si ea o canta impreuna cu el acasa si in masina.

Andra canta hit-ul 5GANG – SOS si stie fiecare vers

Ba chiar Andra, fiul si fiica ei si-au impartit melodia in diferite bucati si fiecare canta o alta strofa. Asa cum era de asteptat Andra a interpretat prima parte a piesei in stitlul ei propriu si chiar si asa piesa a sunat foarte bine.

Nu doar ca a cantat piesa dar Andra a si dansat pe ea si se vedea clar ca ii place 5GANG. Filmuletul are deja cateva sute de mii de vizualizari pe Youtube si toata lumea asteapta sa vada o reactie din partea membrilor trupei 5GANG. Lasam mai jos momentul cu Andra cantand SOS – 5GANG

Publicat: 06 mart. 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă