VIDEO! Andra a lansat „Supereroi” iar in clip are o poveste de dragoste cu „Toto”, fiul lui Ilie Dumitrescu! Imaginile sunt supertari!

Publicat: 21 Feb. 2019, 16:48 News 3

Andra si Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu au facut un cuplu senzational in cel mai nou videoclip al artistei.

Andra a lansat „Supereroi”, o poveste de dragoste cu „Toto”, fiul lui Ilie Dumitrescu! Andra tocmai a lansat o noua melodie care suna foarte bine si videoclipul piesei este unul la fel de reusit, in el aparand si actorul „Toto” Dumitrescu.

Andra, una dintre cele mai bune voci din Romania a lansat astazi o piesa care cu siguranta va fi hit pe toate radioruile. Refrenul suna cam asa: „Mai da-ne o sansa, una doar. Nu pleca, nu-mi lasa gust amar. Mai stai un pic, eu mai cred in noi. Noi putem sa o rezolvam, noi suntem puternici. Incearca tu, incerc si eu, gasim o cale, am gasit mereu. Mai da-ne o sansa, mai crede in noi, noi putem s-o rezolvam, noi suntem supereroi” iar ceea ce este foarte interesant este ca partenerul caruia i se adreseaza aceste versuri in videoclip este chiar „Toto”, fiul lui Ilie Dumitrescu.

In rolul de barbat fatal el si Andra „se cearta” si lupta pentru relatia lor iar ipostazele cu ei in videoclip sunt foarte tandre desi nu se ating nici macar o data. Chiar si asa piesa are deja sute de mii de views pe Youtube si va fi cu siguranta unul dintre hiturile Andrei de anul acesta.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Feb. 2019, 16:48 News 3
Pe aceeași temă