Sentinta definitiva! Cati ani de puscarie va face educatoarea din Timisoara care si-a ucis fetita de doar 4 ani! Suma uriasa pe care trebuie sa i-o plateasca sotului!

Publicat: 21 Feb. 2019, 13:35 News 3

Educatoarea care si-a ucis fiica a fost pedepsita cu ani grei de inchisoare si trebuie sa-i plateasca sotului despagubiri record.

Cati ani de puscarie va face educatoarea din Timisoara care si-a ucis fetita! Fapta care a socat intreaga Romanie s-a petrecut anul trecut in martie iar acum Curtea de Apel Timisoara a dat decizia definitiva.

Educatoarea Oana Net va face 18 ani si 8 luni de puscarie dupa ce si-a ucis fetita de 4 ani cand sotul ei i-a spus ca vrea sa divorteze. Sentinta este definitiva. Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au condamnat-o pe Oana Neţ la 18 ani şi 8 luni de închisoare pentru violenţă în familie (omor asupra unui membru de familie).Totodată, magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au decis ca Oana Neţ să plătească fostului soţ suma de 60.000 de euro, reprezentând daune morale, aceasta deşi suma iniţială solicitată de acesta fusese cu mult mai mare.

În decembrie 2018, Tribunalul Timiş o condamnase pe Oana Neţ la 12 ani de închisoare şi plata sumei de 60.000 de euro fostului soţ, reprezentând daune morale. Femeia de 38 de ani se afla în arest preventiv încă din luna martie 2018 şi este încarcerată în Penitenciarul Arad. În seara zilei de 13 martie 2018, femeia şi-a omorât fetiţa, înecând-o în cada plină cu apă. Fapta s-a produs în baia locuinţei sale din cartierul Ronaţ din Timişoara, după ce încercase să-i taie venele. Apoi a sunat la 112 şi şi-a mărturisit crima, nu înainte de a înghiţi erbicid.

Cati ani de puscarie va face educatoarea din Timisoara care si-a ucis fetita!

Le-a spus anchetatorilor că nu are o explicaţie logică pentru ceea ce a făcut şi că înainte de momentul crimei a fost măcinată de gândul divorţului de soţ.

Publicat: 21 Feb. 2019, 13:35 News 3
Pe aceeași temă