Trei bărbați reținuți în Capitală pentru lipsire de libertate și viol în cazul a doi minori

Publicat: 22 aug. 2019, 17:30 Autor: D. C. Ciao.ro
Trei bărbați reținuți în Capitală pentru lipsire de libertate și viol în cazul a doi minori

În aprilie 2013, trei bărbați de 23, 28 și respectiv 29 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal și violat doi minori.

Trei bărbați reținuți în Capitală. Motivul ar fi lipsirea de libertate și viol, joi, conform datelor unui comunicat de presă remis MEDIAFAX de Poliția Capitalei.

Potrivit aceleiași surse, poliţiştii din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale, Serviciul Omoruri- Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au pus în aplicare, trei mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

Trei bărbați reținuți în Capitală

Trei bărbați reținuți în Capitală

„În fapt în luna iunie 2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma analizării rezultatelor percheziției informatice într-un dosar în instrumentare, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol”, se arată în comunicat.

În acest sens au fost efectuate investigații și audieri, iar în urma tuturor cercetărilor s-a stabilit că în luna aprilie a anului 2013, trei bărbați cu vârste de 23, 28 și respectiv 29 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal doi minori, pe care i-au adus într–un apartament situat pe raza Sectorului 2 din Capitală, iar sub amenințări i-ar fi constrâns să întrețină relații sexuale, i-ar fi agresat și supus la umilințe.

Cei trei bărbați au fost reținuți urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Biroul Agresiuni Sexuale – Serviciul Omoruri – Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și viol.

Publicat: 22 aug. 2019, 17:30 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă