Pictorial SUPERB! Andra si fiica ei, fotografii emotionante de 1 Martie! Eva seamana leit cu mama ei si s-au distrat pe cinste la sedinta foto!

Publicat: 01 mart. 2019, 13:31 Autor: D. C. Vedete
Pictorial SUPERB! Andra si fiica ei, fotografii emotionante de 1 Martie! Eva seamana leit cu mama ei si s-au distrat pe cinste la sedinta foto!

Nu prea le vezi des impreuna in public, iar in instantele astea intime de mama si fiica nu le vezi aproape niciodata. Andra si Eva Maruta seamana incredibil de mult.

Pictorial SUPERB! Andra si fiica ei Eva, fotografii emotionante de 1 Martie! Andra este una dintre cele mai bune voci din Romania si una dintre cele mai iubite vedete de la noi dar nu prea apare des alaturi de copii ei.

Revista VIVA a reusit in numarul din Martie sa o convinga pe sotia lui Catalin Maruta sa accepte un pictorial emotionant alaturi de fiica ei, Eva. La doar 3 ani si jumatate micuta Eva seamana izbitor cu mama ei si se pare ca cele doua s-au distrat pe cinste la sedinta foto.

Au schimbat cateva tinute, au avut atitudine in toate pozele, iar una dintre cele mai simpatice instante in care au fost fotografiate a fost cea in care ambele poarta bigudiuri si stau intinse pe pat in halat. Andra a acordat si un interviu revistei VIVA in care a vorbit despre traditiile de 1 si 8 Martie din familia lor.

„E o lună specială. Am multe amintiri frumoase… E luna în care s-a născut David! E luna când am primit prima floare de la el, primul „te iubesc de la David și apoi de la Eva, când îmi întind brațele să îi cuprind… Mă topesc, pur și simplu, mă topesc de atâta iubire și de dragul lor. Faptul că sunt mama lor mă face foarte, foarte fericită și îmi vine să sărbătoresc în fiecare zi că din iubirea mea și a soțului meu a apărut această familie, noi doi și încă două suflete noi. Mi se pare foarte dulce că cei mici fac felicitări, desene sau colaje pentru noi, mamele, pentru mine cel puțin înseamnă foarte mult. Și mă face să mă gândesc mai mult la mama și la câte a făcut pentru mine și frații mei.” a declarat Andra in interviul pentru revista.

Pictorial SUPERB! Andra si fiica ei Eva, fotografii emotionante de 1 Martie!

Luna Martie este una speciala pentru Andra si se pare ca David si Catalin Maruta sunt in fiecare an pregatiti cu surprize: „Cea mai frumoasă surpriză pe care ți-au făcut-o soțul sau copiii? În fiecare an sunt copleșită de buchetele superbe de flori primite de la Cătălin, de declarațiile lui și de surprizele pregătite de Eva și David. Decupează poze, aleg ce le place, de la florărie, special pentru mine, îmi spun o poezie, îmi aduc mărțișoare. Sunt niște îngerași, nu am cuvinte să spun cât mă emoționează că se gândesc la ce îmi face mie plăcere.”

Mai multe fotografii din sedinta foto special a Andrei pentru revista VIVA puteti gasi AICI

Publicat: 01 mart. 2019, 13:31 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă