A aparut primul trailer oficial al Game of Thrones Sezonul 8! Ultima serie va fi lansata in aprilie pe HBO iar actiunea este EPICA! VIDEO

Publicat: 06 mart. 2019, 14:26 Autor: D. C. Vedete

Scenele cu dragonii deasupra Winterfell si cu luptele dintre "familii" revin din nou in Game of Thrones sezonul 8.

A aparut primul trailer oficial al Game of Thrones Sezonul 8! In mai putin de 6 saptamani din acest moment fanii serialului Game of Thrones vor putea vedea sezonul 8 in care actiunea se anunta colosala. Data oficiala a lansarii este 14 Aprilie.

Fanii asteapta cu sufletul la gura sa afle care va fi soarta personajelor preferate sau celor pe care ii urasc din fata micului ecran. Trailerul oficial lansat ieri incepe cu Arya Stark alergand in intuneric cu sange pe fata si vorbind despre moarte.

Imediat dupa apar cadre in care Cersei Lannister, actuala ocupanta a Tronului de Fier zambeste victorioasa alaturi de umilul ei servitor, Qyburn. In noul sezon, chiar in primele episoade ii putem vedea pe John Snow si Daenerys Targaryen marsaluind impreuna cu o armata intreaga spre Winterfell.

A aparut primul trailer oficial al Game of Thrones Sezonul 8!

Odata ce se apropie de castel apar imagini cu sora lui John Snow socata la vederea celor doi dragoni care zboara deasupra ei. Spre finalul sezonului s-ar putea sa vedem cum John Snow va zbura si el pe spatele unui dragon de-al lui Daenerys in lupta lor de a salva tinuturile de la sud de marele zid de gheata.

Trailerul este unul foarte dinamic si cu siguranta te va face sa arzi de nerabdare sa vezi cum se va termina toata actiunea. Sezonul 8 din Game of Thrones va avea 6 episoare si va fi lansat pe data pe 14 Aprilie pe HBO.

Publicat: 06 mart. 2019, 14:26 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă