Directorul Sanador, declaratie socanta despre Andreea Balan: „A fost o situatie critica”

Publicat: 06 Mar. 2019, 13:47 Vedete

Doru Herghelegiu, directorul executiv al clinicii Sanador, a dat mai multe detalii cu privire la starea Andreei Balan.

Nasterea celei de-a doua fetite trebuia sa fie un eveniment memorabil pentru Andreea Balan, insa soarta nu a fost de partea ei. Din nefericire, stopul cardio-respirator suferit a adus un nor negru in familia acesteia.

Vestea a fost confirmata de sotul vedetei, George Burcea. Actorul a publicat un mesaj pe contul oficial de Facebook al Andreei Balan, dar si pe contul lui de socializare.

Andreea Balan a nascut acum doua zile, in data de 4 martie, insa au aparut complicatii iar artista a fost la un pas de moarte in timpul operatiei de cezariana. Directorul spitalului Sanador a spus detaliat ce s-a intamplat cu Andreea si a mai vrut sa puncteze ca sansele ca o femeie insarcinata sa faca stop cardio-respirator sunt mai mari atunci cand naste natural decat prin cezariana.

Directorul Sanador, declaratie socanta: „A fost o situatie critica”

„A fost o situație critică. Se întâmplă un caz la 80.000. Este un accident dramatic, imprevizibil. Dar din cei cărora li se întâmplă asta, doar 10 la sută scapă!

Abia astăzi am reușit să stabilizăm tulburarea cardiacă. Apare într-un număr covârșitor de mare de cazuri. Este un anume factor care declanșează acesastă furtună. Și contează reacția medicilor care se focalizează pe eveniment. O reacție foarte bună a fost.

Șansa a fost de partea noastră. Orice pacientă poarte ajunge iî această situație.În consimțământul de naștere este undeva un paragraf în care este specificat și acest eveniment nefavorabil, riscul de a muri.

Multe paciente, în special cele care nasc pe cale naturală, sunt revoltate: ‘cum? eu pot să mor la o naștere naturală?’ Trebuie să menționez că această complicație care a apărut în cazul doamnei Bălan este mai frecventă la nașterile pe cale naturală și nu la nașterile prin cezariană” a spus acesta, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Cum se simte Andreea Balan dupa stopul cardio-resirator

Din fericire, Andreea este in afara oricarui pericol, iar acum urmeaza perioada de recuperare. Inca nu are voie sa primeasca vizite, doar sotului ei, George Burcea, ii este permis sa o vada.

In cursul zilei de azi Andreea Balan va fi mutata de la Terapie Intensiva intr-una din rezervele clinicii Sanador.

De ce a facut Andreea Balan stop cardio-respirator

Un medic celebru a vorbit in exclusivitate cu Cancan si a dat mai multe informatii despre cauza care a dus la stopul cardio-respirator al Andreei Balan.

„În general, pot apărea astfel de complicații din cauza problemelor cardiace ale pacientului și despre care echipa medicală nu are cunoștință. Totul pleacă de la tulburările ritmului cardiac, iar anestezia ce se face în aceste cazuri activează problemele cu inima care duc la complicații destul de serioase.

În astfel de cazuri, imediat după naștere, pacienta trebuie supusă unor analize amănunțite pentru stabilirea problemelor. Nu este exclus ca pacienta să aibă de urmat un tratament strict în următoarea perioadă, dar totul depinde de rezultatul investigațiilor”, a declarat celebrul doctor, in exclusivitate pentru Cancan.

Publicat: 06 Mar. 2019, 13:47 Vedete
Pe aceeași temă