VIDEO! Viralul saptamanii! La inmormantarea lui „nea Romica” rudele i-au indeplinit ultima dorinta si au dansat „Pinguinul” langa sicriul lui! Imaginile sunt din alta lume!

Publicat: 06 Mar. 2019, 11:41 Viral

Rudele au tinut sa-i indeplineasca ultima dorinta a raposatului si sa nu fie atmosfera trista la priveghi.

Au dansat „Pinguinul” la inmormantarea lui „Nea Romica” chiar langa sicriu! Viralul saptamanii de pe ciao.ro vine de aceasta data dintr-o zona ceva mai macabra si s-ar putea sa fie ceva ce nu ai fi crezut posibil vreodata.

Rudele de etnie roma ale unui barbat care tocmai a decedat au decis ca la priveghiul lui sa-i indeplineasca ultima dorinta. Asa ca au turnat bautura in pahare si l-au jelit si au plans, dar pana la un punct cand si-au dat seama ca el nu si-ar fi dorit deloc asta. Asa ca au adus o boxa mare in camera si au dat drumul la muzica, melodia preferata a defunctului, „Pinguinul” de Romeo Fantastik. Nici nu a trebuit prea mult ca lumea sa iasa imediat din starea apasatoare de tristete si sa se mute in extrema cealalta cu chiote si dans.

Mainile pe sus, dans specific melodiei si o multime de rasete si chiote au acompaniat melodia celebra cu care il conduceau pe drumul de apoi pe „nea Romica” un rrom caruia i-a placut viata si n-a vrut ca la el la inmormantare lumea sa fie trista.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2019, 11:41 Viral
Tags:
Pe aceeași temă