Ce a facut George Burcea inainte ca Andreea Balan sa ajunga la spital! Era bine mersi, pe internet! VIDEO

Publicat: 06 mart. 2019, 15:21 Autor: D. C. Vedete

Ce a facut George Burcea inainte ca Andreea Balan sa ajunga la spital? Actorul a publicat un clip video pe pagina sa de Facebook. In el vorbeste despre o premiera in viata lui. Este vorba de o harta mentala pe care actorul George Burcea a realizat-o.

La cateva ore de la postare, a ajuns la spital cu Andreea Balan. Artista a intrat in sala de nasteri unde a fost supusa unei cezariene. In timpul interventiei, dupa ce bebelusul a fost scos din burtica vedetei, inima Andreei Balan s-a oprit timp de 1 minut.

Medicii din sala au inceput imediat manevrele de resuscitare. Din fericire, echipa de la Sanador, clinica privata unde Andreea Balan a nascut si in urma cu aproape 3 ani, i-au salvat viata. Ce i-a spus Andreea Balan anestezistului, inainte de operatie! Dovada e FILMATA.

Ce a facut George Burcea inainte ca Andreea Balan sa ajunga la spital


„Saptămâna aceasta am realizat prima mea #hartamentala! Este despre o ramura pe care o iubesc foarte mult si careia ii acord o mare atentie: filmul?V-am pregătit o surpriză: realizați și voi propriile hărți mentale despre un subiect la alegere și postați-le împreună cu tag-ul #investimineducatie, iar Didactica Publishing House va premia cele mai interesante postări! #edituradph #tonybuzan #mindmapping #dezvoltarepersonala”, a scris George Burcea pe Facebook.

Andreea Balan iese miercuri de la Terapie Intensiva unde isi revine dupa stopul cardio-respirator. Medicii sustin ca se va recupera bine, informeaza evz.ro.

Publicat: 06 mart. 2019, 15:21 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă