Asia Express. Ruby si-a amenintat iubitul ca il omoara! „Ori e al meu, ori îl omor în somn” VIDEO

Publicat: 12 Mar. 2019, 18:15 News 3

Cine ar fi crezut ca micuta artista este atat de geloasa si posesiva? Adevarul a iesit la iveala in cadrul emisiunii din India unde Ruby a avut multe crize de gelozie.

Asia Express. Ruby si-a amenintat iubitul ca il omoara! In cadrul competitie din Asia Express, filmata in India, cantareata a avut mai multe crize de gelozie. Ruby si iubitul ei, Robert, au trecut prin multe clipe tensionate, certuri, lacrimi si tipete. Asia Express. Ruby, amenintata de iubitul ei. De la ce a pornit toata cearta VIDEO

Din fericire, relatia celor doi dureaza. Ruby a marturisit ca a fost despartita de Robert doar o singura zi. Dar la Asia Express a avut parte de multe momente de gelozie. Si totul din cauza faptului ca Robert mai privea si el localnicele din tarile si orasele pe care le-au vizitat. Asia Express. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo, iar Ruby a izbucnit in hohote de plans! „Nu mai sari in fata tuctuc-ului ca imi bag p*&a in el de concurs si de tot!”

Asia Express. Ruby si-a amenintat iubitul ca il omoara VIDEO

  • „Nu am parte de critici. E o ceartă mică, o chestie, o neînțelegere…nu e criză de gelozie! Aproape am pășit în pas iar fata aia care nu mai știa de capul ei, poate încurca drumul. Patul ei, patul lui, nu mai știa de capul ei. Ne-a întrebat dacă vrem să bem cu ea.
  • Nu au montat toată faza șa televizor pentr că nu era timp, trebuia să par eu aia nebună, pentru că fetele sunt nebune. Fata aia era cu ochii pe el, era geană pe el, eu mergeam așa… Fata ne invita acasă la ea, că are ea saltele jos… Nu-mi place de fata asta. B
  • ăiatul era de treabă. Gagicul ei stă în spate, nu vede unde îi fug ochii. E golancă! Mie nu îmi plăcea din start de ea. M-a enervat foarte tare ea și situația. Nu sunt așa prietenoasă! Hai să dorm cu una care e amețită pe tine!
  • Eu sunt geloasă, sunt posesivă, ori e al meu, ori îl omor în somn, e foarte simplu. Arăt a psihopată, mă văd și eu acum…zici că sunt nebună rău, dar nu sunt!”, a povestit Ruby la „Xtra Night Show.

Peste cateva zile, Ruby si Robert se vor muta in casa noua. Cei doi vor locui cu bunica artistei care a crescut-o de cand era mica. Vedeta si-a amenajat un penthouse spatios, dupa bunul ei plac.

Publicat: 12 Mar. 2019, 18:15 News 3
Pe aceeași temă