Costi Mocanu pleaca de la PRO TV. Vedeta incheie contractul pe 1 aprilie 2019

Publicat: 12 Mar. 2019, 17:11 Vedete

Lovitura dura pentru prostul tv din Pache Protopopescu! Una din vedetele lor care conducea tot a decis sa paraseasca televiziunea.

Costi Mocanu pleaca de la PRO TV. Vedeta incheie contractul pe 1 aprilie 2019. Informatia a fost facuta publica de catre blogul tolo.to, al celebrului jurnalist Catalin Tolontan. Dupa cum prea bine stiti, Costi Mocanu se numara printre primele vedete care au aparut pe sticla la PRO TV.

Costi Mocanu s-a angajat la PRO TV in anul 1995. A fost prezentatorul stirilor sportive timp de multi ani. In 1995 a fost numit redactor-sef al departamentului Sport de la Pro TV, comentator sportiv si prezentator. Un an mai tarziu a preluat functia de director al acestui departament.

Costi Mocanu pleaca de la PRO TV

In 2004 a fost numit director executiv la TV Sport, pentru ca la 3 ani distanta sa conduca Sport.ro. La scurt timp de la aceasta numire, Costi Mocanu a devenit director executiv la PRO TV S.A., compania mama a PRO TV.

Din 2008, omul de televiziune a devenit management & sport consultant pentru statiile CME (Central European Media, proprietarul Pro TV) din Cehia si Bulgaria. Ai aici profilul de LinkedIn al lui Costi Mocanu.

Mocanu a fost noul director executiv al PRO TV S.A., adică responsabil peste toate canalele TV ale trustului PRO: PRO TV, Acasă, Pro Cinema, Sport.ro.

  • „Unul dintre cei mai vechi oameni din Pro se desparte de canalul numărul 1 din România. Peste 25 de ani a stat Costi Mocanu în ProTV, încă de pe vremea când acesta se numea Canal 31.
  • Din 1 aprilie 2019, el părăsește postul de televiziune unde a început ca reporter sportiv, comentator de meciuri, șef al departamentului Sport și, în ultimii ani ai lui Adrian Sârbu în CME, șef al canalului ProTV.
  • Destinația sa nu este încă stabilită, susțin surse din piață, dar, în ultimii ani, el a fost în discuții cu mai multe televiziuni”, informeaza in exclusivitate tolo.ro.
Publicat: 12 Mar. 2019, 17:11 Vedete
Pe aceeași temă