Antonia, criticata extrem de dur pe internet: „O masina pe care nu ar conduce-o nici moarta dacă nu i-am da bani”

Publicat: 12 Mar. 2019, 15:39 Vedete

Antonia este implicata intr-un scandal urias dupa ce a devenit imaginea Volvo Romania.

Recent, Volvo Romania a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii cu Antonia alaturi de noul model XC40, ceea ce a starnit o reala valva in mediul online, pentru ca se stie ca artista nu are permis in Romania, si nici macar nu stie sa conduca o masina manuala.

Unul dintre oamenii intrigati de alegerea Volvo este Tudor Galos, fost manager in marketing la Microsoft, care a lasat un mesaj pe Facebook, ceea ce a generat multii reactii.

„Volvo România : iat-o pe Antonia cum se bucură de XC40, o mașină pe care nu ar conduce-o nici moartă dacă nu i-am da bani (…)” a spus acesta, potrivit Libertatea.

„Nu știam că simpla mea postare de ieri cu Volvo și Antonia va porni o asemenea avalanșă. Pentru că eu ieri am dorit să vorbesc despre modul în care Volvo Cars comunică în afară, cu brand ambassadors profesioniști, cu activări hi-tech versus.

Cum Volvo Cars Romania a ales un brand ambassador care nu are nici în clin nici în mânecă cu brand-ul, probabil sperând să atragă o nouă categorie de clienți pe care până acum nu i-a adresat (XC40 având un target probabil de tineri/ foarte tineri).

Antonia, criticata extrem de dur pe internet

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Mar. 2019, 15:39 Vedete
Pe aceeași temă