Ecaterina, îndrăgița actriță din „Las Fierbinți”, e strigată „Dalida”, în piață și primește lucruri gratis

Publicat: 27 nov. 2019, 08:34 Autor: Simona Vedete
Ecaterina, îndrăgița actriță din „Las Fierbinți”, e strigată „Dalida”, în piață și primește lucruri gratis

Ecaterina Ladin, este cunoscută și ca „Dalida”, după numele personajului interpretat în serialul „Las Fierbinți”, transmis de Pro TV.

ctrița reușește cu greu să se împartă între viața de familie, turneele de teatru prin țară și filmările pentru proiectul de la PRO TV.

Însă în pofia atâtor task-uri, are și satisfacții. Se simte norocoasă că are parte de susținerea familiei pentru a-și onora proiectele profesionale, care, de multe ori, o țin departe de cei dragi.

„Fac față cu multă răbdare și mai ales din partea copilului, nu știu de ce, dar undeva acolo mă înțelege sau așa e crescut el. S-a obișnuit că mama pleacă deseori de acasă. Greu și cu foarte mult dor. Zile plecate de acasă, bineînțeles că nu îmi văd copilul, dar am soțul care mă susține și e tot timpul lângă mine.

Copilul are 4 ani. Comunicăm pe Facetime, ne vedem de fiecare dată, pentru că nu acceptă să vorbim la telefon așa… Vrea să ne vedem, să vadă că e mama lui acolo. Nu l-am văzut de sâmbătă.

Atunci am fost la Brașov cu spectacolul „Scripcarul pe acoperiș” – Teatrul Evreiesc de Stat, duminică am fost la Petroșani cu „Cina de adio”, o piesă făcută de Răzvan Săvescu și produsă de Andrei Boncea. Am noroc cu mama mea, care a venit să ne ajute zilele astea.

Azi mi-am mai făcut niște treburi acasă și am venit la Premiile TV Mania. De trei zile nu prea am trecut pe acasă”, a declarat actrița, luni seară, pentru Libertatea.

Publicat: 27 nov. 2019, 08:34 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă