Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușul ei. „Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință”

Publicat: 04 ian. 2024, 11:27 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ecaterina Ladin, în vârstă de 40 de ani, a devenit mamă pentru a treia oară, la final de an 2023. Dalida din „Las Fierbinți” a adus pe nume un băiețel și a publicat prima imagine cu acesta, alături de care atașat un mesaj.

„Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multă lume mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă!

Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră. Încă o experiență fără cusur la @Spitalul Universitar de Urgență Elias (…). La mulți ani, oameni minunați!”, a scris Ecaterina Ladin în dreptul imaginii de pe Facebook.

Ecaterina Ladin – Dalida din „Las Fierbinți”, însărcinată pentru a treia oară

Actrița în vârstă de 40 de ani a postat mai multe fotografii în care apare alături de soțul ei și de cei doi băieți pe care îi au împreună și în care ea apare cu burtica la vedere, deja destul de bine conturată sub hanoracul gros.

Odată cu vestea cea mare, fericiții părinți au fost dați de gol de apropiați, care au dezvăluit numele bebelușului.

„Bine ai venit, Roman!”, se arată într-un mesaj postat.

Ecaterina Ladin, o mamă devotată: „Să nu stau cu copiii mei, ăsta e cel mai mare sacrificiu”

Atunci când nu se află pe platourile de filmare sau pe scena de teatru, actrița se străduiește să recupereze din timpul petrecut departe de copiii ei.
Pentru ea, orice moment în care nu se află alături de cei mici este un sacrificiu. Citește mai multe aici.

Publicat: 04 ian. 2024, 11:27 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă