TOP CIAO.RO | Ups eroare! Au făcut cunoştinţă cu asfaltul când le era lumea mai dragă!

Publicat: 14 dec. 2023, 15:41 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

TOP CIAO. De această dată v-am pregătit un clasament cu totul diferit. Imaginile din GALERIA FOTO vă vor amuza copios. Vedetele celebre din România au fost protagonistele unor momente de care nu ar vrea cu siguranţă să îşi mai aducă aminte. Divele au făcut cunoștință cu podeaua atunci când le era lumea mai dragă. 

Ar putea să dea vina pe aburii alcoolului, sau pe gravitaţie, dar cert este că 15 dintre cele mai cunoscute nume ale showbiz-ului autohton au avut parte de căzături monumentale. Au făcut cunoștință cu asfaltul sau cu nisipul de pe plajă, ori cu gheața de pe patinoar. Paparazzi CIAO.RO au fost ca de fiecare dată în locul şi momentul potrivit şi au surprins scenele desprinse din filmele de comedie. Nici măcar actorii de la Hollywood nu ar fi putut să o joace atât de bine!

TOP CIAO. Vedetele care au făcut cunoștință cu asfaltul!

Fotografiile pe care le-am ales cu multă atenţie nu trebuie sub nicio formă ratate! Chiar dacă unele dintre momente au fost stânjenitoare, divele au făcut plonjările cu stil. Mai mult, la o simplă privire vă puteți da seama că au făcut chiar şi haz de necaz. Spre exemplu, Marina Dina, în timpul căzăturii, este cu zâmbetul până la urechi.

Dar vă lăsăm să descoperiţi singuri momentele de-a dreptul delicioase. Vă mai spunem doar atât: în topul prezentat de CIAO.RO găsiți poze de colecție cu personalități precum Vlad Chiricheș, Inna, Șopârlă – Animal X, Ana Maria Brânză, Sânziana Buruiană, Oana Mareș și Dragoș Săbăreanu, Mădălina Enache, Larisa Duminică, Răzvan Munteanu și Delia, Andra Chiorașcu, Dragoș Bucur, Oana Zăvoranu, Gerard Depardieu, Ecaterina Ladin sau Marina Dina.

Cu lenjeria intimă la vedere!

Gesturile stângace sau mişcările deloc inspirate le-au dezgolit părţile cele mai intime. Dar nu vă spunem mai multe. Tot ce trebuie să faceţi este să răsfoiţi cu atenţie imaginile din GALERIA FOTO. Nu o să vă pară rău!

Dar iată care sunt protagonistele: Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Irina Rimes, Celia, Roxana Ilie, Ana Baniciu, Laura Cosoi, Delia Matache, Corina Bud, Ana Roman, Laurette, Alexandra Stan, Crina Abrudan, Anamaria, Anda Adam, Xonia, Daniela Nane, Loredana Groza, Elena Gheorghe, Monica Gabor, Nicoleta Nucă, Wanda, Andreea Raicu, Nicoleta Luciu, Cristina Szveifert, Maria Dinulescu, Lora, Antonia și Ruby. (VEZI ARTICOLUL INTEGRAL AICI)

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 14 dec. 2023, 15:41 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă