Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct! Este ultima ei saptamana la Antena 1

Publicat: 12 mart. 2019, 19:34 Autor: D. C. Vedete

Vesti triste pentru fanii prezentatoarei tv care o indragesc, dar bune pentru mamica ce urmeaza sa aduca pe lume al doilea ei copil.

Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct! Este ultima ei saptamana la Antena 1. In cadrul editiei de marti, 12 martie 2019, prezentatoarea tv a facut marele anunt. Va pleca in concediu de maternitate si va lipsi o perioada nedeterminata de la Acces Direct.

Simona Gherghe a anuntat ca locul ei va fi ocupat de altcineva, dar nu a precizat numele prezentatoarei sau vedetei care ii ocupa scaunul.

Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct

  • „Doar cel mai norocos câştigă telefonul, iar lunea viitoare viitorul prezentor „Acces Direct” va anunţa câştigătorul. Eu o să mă retrag puţin cât să nasc un pic”, a spus Simona Gherghe la Antena 1.

Simona Gherghe va naste un baiat

Bucurie mare in familia vedetei tv! Simona si Razvan, sotul ei, asteapta cu nerabdare momentul in care isi vor tine in brate al doilea copil. Este vorba de un baietel pe care Simona Gherghe il va boteza Ioan, nume purtat de tatal vedetei.

  • „Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mămaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie”, a dezvăluit Simona Gherghe la „Acces Direct”.
Publicat: 12 mart. 2019, 19:34 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×