Costi Mocanu, prima declaratie dupa plecarea din PRO TV! ‘Nu voi mai avea nicio pozitie in grup’

Publicat: 12 mart. 2019, 17:47 Autor: D. C. Vedete

Plecare bomba din cadrul postului PRO TV de pe Pache Protopopescu. Costi Mocanu pleaca dupa ce a stat in cadrul trustului inca din anul 1995.

Costi Mocanu, prima declaratie dupa plecarea din PRO TV! Acesta oferit un scurt interviu catre paginademedia.ro in care a vorbit despre pleacarea sa. Decizia este definitiva si, aparent, irevocabila. Costi Mocanu pleaca din PRO TV dupa ce a fost unul dintre cei mai buni si vechi angajati ai trustului. Si-a inceput cariera aici in anul 1995.

Vedeta incheie contractul pe 1 aprilie 2019. Informatia a fost facuta publica de catre blogul tolo.to, al celebrului jurnalist Catalin Tolontan. Dupa cum prea bine stiti, Costi Mocanu se numara printre primele vedete care au aparut pe sticla la PRO TV.

Costi Mocanu s-a angajat la PRO TV in anul 1995. A fost prezentatorul stirilor sportive timp de multi ani. In 1995 a fost numit redactor-sef al departamentului Sport de la Pro TV, comentator sportiv si prezentator. Un an mai tarziu a preluat functia de director al acestui departament.

Costi Mocanu, prima declaratie dupa plecarea din PRO TV

„În mod clar, nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziție în grup. Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă.

Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok și ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiași termeni de amiciție. Chiar este genul de divorț în care ei rămân foarte buni prieteni”, a declarat Costi Mocanu.

Va relatam o parte din interviul oferit de vedeta trustului PRO TV:

De ce depind eventualele colaborări?

Costi Mocanu: De înțelegerea celor două părți.

De ce s-a ajuns la această decizie?

Costi Mocanu: Termenul de comun acord este cât se poate de adevărat și de valid, în acest caz.

Discuții avansate cu altcineva?

„Avansat e mult spus, dar vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie”, a mai declarat Costi Mocanu pentru Paginademedia.ro.

Publicat: 12 mart. 2019, 17:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă