Momente de panica pentru Simona Gherghe, insarcinata in sapte luni: „M-a afectat foarte tare ce s-a intamplat cu Andreea Balan”

Publicat: 07 Mar. 2019, 15:19 Vedete

Cazul Andreei Balan a speriat pe toata lumea, care a stat cu sufletul la gura pentru a vedea evolutia ei.

Simona Gherghe, care se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara, a fost extrem de ingrijorata atunci cand a aflat ca Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator.

Prezentatoarea TV a intrat in panica dupa ce a auzit declaratia Andreei, care a vorbit prin telefon aseara pentru Acces Direct, direct de pe patul de spital.

Momente de panica pentru Simona Gherghe, insarcinata in sapte luni

Momente de panica pentru Simona Gherghe, insarcinata in sapte luni

„Pe mine m-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan şi cred că orice femeie însărcinată stă cu sufletul strâns şi se teme acum să nu păţească la fel.

Ştiu că este un caz rar, că astfel de probleme apar la o persoană din 80.000, dar sunt speriată. Se discută acum despre naşterea prin operaţie cezariană, dar la mine aceasta este indicaţia dată de medic. Nu este moft” a spus aceasta imediat dupa ce a aflat de starea Andreei Balan.

Simona Gherghe nu mai are mult pana va naste cel de-al doilea copil, si a povestit cum se simte si cum s-a adaptat corpul ei la sarcina. Vedeta mai are o fetita, Ana Georgia, iar acum urmeaza sa aduca pe lume un baietel.

„Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină. Problemele de la prima sarcină însă lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic.

Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice” a povestit prezentatoarea TV, potrivit Verdict.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Mar. 2019, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă