Mihai Gadea, moment sensibil in direct cu Andreea Balan: „Ti-am zis vreodata ca te iubesc!” Andreea socheaza: „George vorbea cu mine si eu deliram, credea ca o sa raman cu sechele!”

Publicat: 07 Mar. 2019, 10:49 Vedete

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, după ce a făcut embolie amniotică în timpul operației de cezariană.

Mihai Gadea, moment sensibil cu Andreea Balan: „Ti-am zis vreodata ca te iubesc!” După două zile, artista a vorbit pentru prima dată despre cum a fost salvată de la moarte. Andreea a dezvăluit din ce cauză i s-a oprit inima pentru un minut, dar și ce a simțit în momentul în care se afla pe masa de operație. Cazul ei a fost unul extrem de rar, incidenta fiind de 1 la 80.000 si din cate se pare posibilitatea sa survina la ea nu putea fi verificata inainte de nastere.

Solista a aflat de la medici si sotul ei prin ce a trecut si cum mai multi specialisti s-au luptat sa-i salveze viata. A fost nevoie de manevre de resuscitare si de transfuzie masiva de sange, toate astea au reusit sa o aduca pe Andreea Balan la normal.

Mihai Gadea, moment sensibil cu Andreea Balan: „Ti-am zis vreodata ca te iubesc!”

„Nu-mi aduc aminte de nimic, a fost anestezia puternica ca sa nu-mi aduc aminte. E mititica asa si draguta si cuminte are 3 kilograme 200. Abia astept sa ajung acasa. Recuperarea acum e normala. Mai stau 2-3 zile in spital si apoi acasa trebuie sa am grija sa mi se inchida taietura. Voi putea sa dansez peste vreo luna – jumatate sau chiar doua. Medicii au curatat tot. Cred ca foarte mult au contat medicii, a venit Doctorul Herghelegiu de acasa, au intrat toti in sala, a contat si Dumnezeu dar eu cred foarte mult in energiile pe care le-au pus doctorii in dorinta de a ma salva.

Daca eram in alta parte poate nu se intampla asa. George a fost foart speriat, abia azi cand m-a vazut in salon cu fetita s-a bucurat. George a venit la mine si cu o zi inainte, el a vorbit cu mine dar eu deliram, s-a gandit saracul ca cine stie, raman asa cu sechele. S-a speriat tare.” a declarat ea in direct la Antena 3.

Mihai Gadea a fost vizibil marcat de discutia cu Andreea Balan si a devenit mult mai sensibil decat il stim din emisiunile lui: „Ma bucur asa de mult ca esti bine. Nu-ti dai seama prin ce panica a trecut toata lumea. Duminica seara cand am aflat am avut impresia ca io o sa fac un stop in momentul in care am citit stirea, am sperat ca nu e asa, ca e ceva ce s-a inteles gresit. Ti-am spus vreodata ca te iubesc? Te iubesc foarte tare si sa stii ca multi sunt ca mine si au fost cu inima cat un purice privind la aceasta poveste de viata.”

Publicat: 07 Mar. 2019, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă