Dezastru ecologic in Lacul Colibita! Proprietarii pensiunilor si-au construit singuri canalizari isi deversau resturile direct in lac! Ce au anuntat autoritatile

Publicat: 07 Mar. 2019, 23:11 News 3

Un adevarat dezastru ecologic s-a produs, recent, chiar in Lacul Colibita. Totul a fost sesizat printr-un reportaj realizat de catre cei de la Stirile Pro TV.

Dupa cateva ore de la difuzarea informatiilor despre acest dezastru ecologic in Lacul Colibita s-au sesizat si autoritatile. S-ar parea ca proprietarii de pensiuni din respectiva zona si-au construit singuri canalizari. Ceea ce a insemnat ca resturile menajere de pe canalizare au ajuns in lac.

Ulterior, autoritatile au declarat stare de urgenta in zona Lacului Colibita. In mod socant, mai multi proprietari de pensiuni si-au construit singuri canalizari care se varsa direct in lac.

Dezastru ecologic in Lacul Colibita. In aceasta miercuri, pe 6 martie, reprezentantii de la institutiile competente au mers la malul acestui lac si din poarta in poarta pentru a depista cine sunt vinovatii. S-ar parea ca dejectiile ajung in apa acestui lac de ani de zile. Autoritatile au verificat daca acest lucru se intampla cu tevile care ajung de la cateva proprietati, pana in Lacul Colibita.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Mar. 2019, 23:11 News 3
Pe aceeași temă