O fetita a fost injunghiata in gat dupa ce a fost atacata de 15 adolescenti

Publicat: 07 Mar. 2019, 12:19 News 3
O fetita a fost injunghiata in gat dupa ce a fost atacata de 15 adolescenti

Tragedie pentru o fetita de 14 ani dupa ce a fost injunghiata in gat cu o foarfeca.

Eleva a fost urmarita si atacata de un grup de 15 tineri, dupa care a fost injunghiata in gat cu o foarfeca. Atacul s-a petrecut in Coventry, Anglia, in cursul zilei de ieri.

Un martor a spus ca eleva a fost atacata cu putin inainte de ora 18:30, si a dat mai multe detalii cu privire la nefericitul incident.

O fetita a fost injunghiata in gat

O fetita a fost injunghiata in gat

„Erau aproximativ 15 copii care o urmareau pe aceasta fata. Au lovit-o de multe ori inainte ca unul din ei s-o injunghie. Avea rani la gat si la maini. Ne-am panicat pentru ca am vazut ca pierdea mult sange, mai ales in zona gatului” a spus unul dintre martori, potrivit metro.co.uk.

Adolescenta a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce a fost gasita pe spatiul verde dintre doua case si i-a fost cusuta rana destul de grava.  Din fericire, rana pare sa nu-i puna in pericol viata, insa medicii o vor tine sub supraveghere.

Politistii au inceput deja sa faca arestari, iar prima retinuta a fost o eleva de 16 ani. „Am fost chemati de catre seviciul de Ambulanta inainte de ora 19:30, pentru ca o fata a fost gasita intr-o balta de sange.

Avea o taietura adanca in gat, fiind atacata cu o anumita arma, dar nu stim sigur daca este vorba despre o foarfeca. Se pare ca totul a pornit de la o disputa intre eleve. Am arestat deja o suspecta” a spus un ofiter de politie, potrivit sursei citate.

Atacul s-a petrecut la doar o strada distanta de locul unde o alta fata a fost injunghiata anul trecut.

Publicat: 07 Mar. 2019, 12:19 News 3
Pe aceeași temă