O elevă de clasa a VIII-a, obligată sa se prostitueze. A fost racolată de un piteștean în vârstă de 28 de ani

Publicat: 11 Nov. 2019, 10:25 Life
O elevă de clasa a VIII-a, obligată sa se prostitueze. A fost racolată de un piteștean în vârstă de 28 de ani

Un piteştean este cercetat în stare de arest după ce a racolat, şantajat şi obligat să se prostitueze o elevă de 14 ani.

O elevă de clasa a VIII-a, obligată sa se prostitueze. Laurențiu D. este tânarul acuzat, care se presupune că a sărvârșit fapta mârșavă în vara acestui an.

Bărbatul aflase că adolescenta, elevă în clasa a VIII-a la o şcoală din Piteşti, este mai rebelă de fel, pentru că fuma şi nu ar mai fi fost virgină.

O elevă de clasa a VIII-a, obligată sa se prostitueze

O eleva de clasa a VIII-a, obligata sa se prostitueze

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a folosit aceste informaţii pentru a aborda fata şi a recurs la şantaj pentru a o determina să se prostitueze, ameninţând-o că le va spune părinţilor că a întreținut deja relaţii sexuale.

Fiind sub presiune, dar și de teamă şi ruşine, fata a acceptat să se întâlnească cu un prim client adus de bărbat, crezând că totul se va încheia aici, însă bârbatul a continuat șantajul.

Astfel că, pe durata a trei luni, fata a fost exploatată înt-un apartament pe care bărbatul l-a închiriat special pentru „clienţi”. Poliţiştii din Piteşti au aflat în cele din urmă ce se întâmplă în locuinţă şi că acesta intenţionează să plece cu fata din ţară.

Însă la sfârşitul săptămânii trecute, oamenii legii au făcut o percheziţie în apartamentul folosit de bărbat pentru exploatarea sexuală a copilei şi l-au arestat pentru trafic de minori.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada august-noiembrie a.c., un bărbat de 28 de ani, din Piteşti, ar fi constrâns o minoră de 14 ani să practice prostituţia (…). Acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţede an Argeş”, transmite biroul de presă al IPJ Argeş.

Bărbatul este cercetat în spatele gratiilor, după ce Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit Adevărul.

Publicat: 11 Nov. 2019, 10:25 Life
Pe aceeași temă