Eleva care a contestat fondul scoli, jignita si batjocorita. Presedinta asociatiei de parinti a amenintat-o

Publicat: 23 Oct. 2019, 14:40 Life
Eleva care a contestat fondul scoli, jignita si batjocorita. Presedinta asociatiei de parinti a amenintat-o

Este vorba despre Roxana Serban, o eleva de 18 ani care invata la Liceul Teoretic Traian din Constanta.

Eleva care a contestat fondul scoli, jignita. Aceasta a publicat un tabel prin care a dezvaluit cum se aduna fondul scolii, fapt ce a dearanjat multa lume, chiar si pe cine nu trebuia, fiind vorba de persoane de la care astepta sustinere.

Astfel ca a fost amenintat de presedintele asociatiei de parinti, care este cadru didactic, spunand ca fata „nu a descoperit focul”.

Eleva care a contestat fondul scoli, jignita

Eleva care a contestat fondul scoli, jignita si batjocorita

Eu nu ştiu cum o să trăieşti cu gândul că pe diploma ta de absolvire o să ai trecut Liceul Teoretic Traian„, au fost cuvintele pe care presedintele asociatiei de parinti din liceul constantean i le-a adresat elevei.

In urma cu o saptamana, fara a prezentat un tabel al asociatiei in care se vedea cati bani se aduna sub forma de fondul scolii in liceul ei. Insa aceasta a fost certata grav pe un grup de discutie al parintilor, si chair s-a cerut sanctionarea ei de catre conducerea Liceului Traian.

Mai mult, directoarea scolii a trimis paznicul (platit din fondul scolii) ca sa o aduca la ea in birou pe Roxana pentru a explica gestul facut. Eleva spune ca a fost jignita si batjocorita, iar incidentul a avut loc marti, 22 octombrie, la şedinta Consiliului Scolar al Elevilor, desfasurat in incinta Liceului Traian.

La sedinta organizata au fost invitati sa participe si reprezentantii Asociatiei de parinti si ai Politiei care au sustinut o prezentare privind securitatea si siguranta elevilor.

„S-a trecut de la informarea cu privire la securitatea şi siguranţa elevilor, la cum să aruncăm mai bine cu pietre în persoana care a dat lucrurile pe faţă. De ce să discutăm despre moduri de rezolvare a unei probleme care ne afectează pe toţi, când putem să venim în faţa a 30 de elevi şi să aruncăm cu pietre într-o persoană?” a spus eleva, potrivit adevarul.ro

Publicat: 23 Oct. 2019, 14:40 Life
Pe aceeași temă