Clădirea unui liceu, monument istoric, reabilitată cu muncitori indieni

Publicat: 23 Oct. 2019, 12:57 General
Clădirea unui liceu, monument istoric, reabilitată cu muncitori indieni

Este vorba despre clădirea Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Buzău.

Clădirea unui liceu, monument istoric, reabilitată cu muncitori indieni despre care autoritățile locale afirmă că sunt „serioși, harnici și buni meseriași”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Firma care a câștigat licitația pentru consolidarea Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Buzău a decis ca pe lângă muncitorii români să angajeze și indieni.

Clădirea unui liceu, monument istoric

Clădirea unui liceu, monument istoric

„Le-am urat primilor 25 de muncitori indieni care lucrează pe șantierul Colegiului Național . Sunt serioși, harnici și buni meseriași… ceea ce mă face să sper că anul viitor elevii liceului vor reveni într-un local complet reabilitat! Vor mai veni și alții…”, este mesajul transmis, pe Facebook, de viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Sorin Apostu.

Potrivit acestuia, lucrările făcute la colegiu sunt complexe, clădirea fiind declarată monument istoric.

„Firma este din București. Cred că din cauza crizei forței de muncă au adus muncitori din Asia. Sunt muncitori. Pe noi ne interesează să realizeze lucrări de calitate, să respecte graficul. Chiar șeful de șantier a spus că e mulțumit de ei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionuț Sorin Apostu.

Lucrările la Colegiul Național „Mihai Eminescu” au o valoare de 5,2 milioane de euro și sunt făcute prin PNDL. Reabilitarea ar urma să fie gata în septembrie anul viitor.

Publicat: 23 Oct. 2019, 12:57 General
Pe aceeași temă