Dan Bittman și Liliana Ștefan, împreună pentru fiul lor! “Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”

Publicat: 04 Jun. 2021, 10:10 Vedete

Motiv de mândrie și bucurie în familia lui Dan Bittman!

Fiul său mijlociu, Patrick, a terminat liceul, așa că părinții lui s-au reunit cu ocazia acestui eveniment, ca să îi fie aproape la terminarea acestei etape din viața lui! Atât solistul trupei Holograf, cât și Liliana Ștefan, mama băieților lui Bittman, au ținut să îi fie alături lui Patrick, la festivitatea de terminare a liceului. Cei doi părinți și-au postat laudele pentru fiul său pe social media. Mai au doar un singur hop de trecut, cu Marc, mezinul familiei.

“A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc”, a postat Dan Bittman pe rețelele de socializare, mândru nevoie mare de băiatul său mijlociu, care se pare că are aspirații înalte în ceea ce privește educația lui și Universitatea pe care o va urma din toamnă.

Liliana Ștefan, mama copiilor lui Dan Bittman și femeia care i-a stat alături solistului de la Holograf timp de 25 de ani, și-a exprimat și ea public dragostea față de fiul ei, Patrik.

“Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”, a fost mesajul fostei partenere de viață a lui Dan Bittman pentru fiul lor mijlociu care a absolvit liceul.

Liliana Ștefan a stat mereu departe de lumina reflectoarelor și a fost o femeie discretă în ceea ce privește viața ei personală. Dan Bittman a șocat pe toată lumea atunci când a declarat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D că el și mama copiilor săi nu mai formează un cuplu.

“Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Se pare că fosta parteneră de viață a artistului s-a săturat la un moment dat de infidelitățile acestuia, așa că au decis să meargă pe drumuri separate chiar dacă îi leagă cei 3 băieți ai lor, de educația cărora se ocupă amândoi.

 

Publicat: 04 Jun. 2021, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă